Üzletet csináltak a dühből – tányértörő klub nyílt Bécsben

 

 

Két típus van, aki benntartja a dühét (ez vagyok én) és aki kiadja, kiabál, dühöng, adott esetben tányérokat hajigál. Azért ehhez tényleg kell egyfajta zabolázhatatlan indulat, mert azért csak átgondolja az ember, hogy a 6-os készletből hiányozna az az egy-két tányér…

Aki viszont úgy érzi, hogy a tényérhajigálást nem azonnal szeretné elvégezni, hanem várhat egy-két órát, annak megnyitották Bécsben a Happy Shards „smash room”-ot, azaz zúzda szobát, ahol mindenki kiélheti efféle ingerenciáit.

Kicsit vicces, mert többféle csomagból választhatunk.

A kezdő csomagban 9 euróért 10 tányért törhetünk, de a Happy box XL-ben már ennek dupláját is földhöz vághatjuk. A Happy shards csomagot nőknek találták ki, egy üveg pezsgő is jár a szetthez, amit ha megittak, szintén széttörthetnek.

A zúzáshoz egyéni védőfelszerelést is biztosítanak, védőszemüvegben, fülvédőben, kesztyűben eshetünk a porcelánoknak.

Ha valaki úgy gondolja, ez pazarlás, annak nincs igaza, kizárólag selejtes termékeket használnak fel erre a célra. Illetve kivételes esetben saját anyagot is be lehet vinni.

Kipróbálnád?

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

Forrás: Kurier, Happy Shards, Facebook