Ételfotók és ami mögöttük van
Ha látunk egy jól sikerült ételfotót, akkor nem is nagyon gondolunk bele, de hozzáképzeljük a terített, ételtől roskadozó asztalt. Pedig az esetek többségében ez egyáltalán nem így van.
Ennek többféle oka lehet. Például a fény, ami örök ellenségünk, mindig nagyon kevés van belőle – kivéve, amikor túl sok és kiégeti a szemünket, a kaja meg nem látszik. Tehát érdemes ablak közelében vagy aki megteheti, udvaron fotózni. Most már nem is feltétlenül „trendi” asztalon fényképezni, jöhetnek a kopott deszkák, érdekes, régies felületek, nagyon fel tudják dobni ezek a képeket. És ha már kész a terítés, az az ebéd rohamléptekben való közeledtét jelzi a családtagok számára, korgó gyomorral lehet, hogy rosszabbul viselnének egy hosszadalmas fotózási procedúrát 🙂
Engem mindig is érdekeltek a „hogyan készült” filmek, képek, így mostanában én is lőttem pár képet távolabbról is a „fotóalanyaimról”, hogy lássátok, nálam hogyan készülnek. Itt olvashattok a komplett blogbejegyzés készüléséről, de most jöjjenek csak a képek!
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂
You must be logged in to post a comment.