Étterem, ahol te fogod ki a vacsorádat
Most már egy étteremnél nem elég, ha finom az étel, kell nyújtaniuk valami pluszt is, hogy a vendégek odamenjenek.
A japán Zaou étterem ötlete nagyszerű, a horgászat élményét kombinálta a gasztronómiai örömökkel.
Az étterem belső kialakítása egy hajóra hasonlít, ahonnan a vendégek a körülöttük levő „tengerből” horgászhatnak. Sok férfinak kedvenc hobbija a horgászat, de itt egyfajta verseny is kialakulhat az asztaltársaság tagjai között, hogy kinél lesz meg először a kapás. Ha a vendég kifogta a halat, a személyzet javaslatokat ad az elkészítésére, így saját zsákmányát fogyaszthatja el. Ráadásul ösztönzésképp még kedvezményt is kapnak saját fogás esetén a számla végösszegéből és garantáltan friss lesz a hal.
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre (itt, jobbra), ne maradj le semmiről! 🙂
You must be logged in to post a comment.