Répás kence – Blogkóstoló 10.
A Blogkóstoló 10. fordulójában Kisildi, a forduló háziasszonya egy viszonylag friss blogot sorsolt nekem párnak, Zsófiét. Kis fejtörést is okozott, hogy mit válasszak, mert nem volt még olyan sok recept az oldalán.
Végül a répás kencét próbáltam ki, amit kenyérre is lehet kenni, nálam csak úgy magában elfogyott 🙂
Hozzávalók – Répás kence:
1 kis fej hagyma
2 nagy szál sárgarépa
3 kanál majonéz – én ehelyett tejfölt használtam
1 kanál mustár
pár csepp citromlé
só, bors
Elkészítés – Répás kence:
A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük.
A többi hozzávalóval elkeverjük.
Egy kis ideig a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, utána fogyasztható.
2 thoughts on “Répás kence – Blogkóstoló 10.”
You must be logged in to post a comment.
szia!Örülök, hogy ízlett, tervezem majd további variációk kipróbálását/ közzétételét is 🙂
Varom oket! 🙂