Répás kence – Blogkóstoló 10.

A Blogkóstoló 10. fordulójában Kisildi, a forduló háziasszonya egy viszonylag friss blogot sorsolt nekem párnak, Zsófiét. Kis fejtörést is okozott, hogy mit válasszak, mert nem volt még olyan sok recept az oldalán.
Végülrépás kencét próbáltam ki, amit kenyérre is lehet kenni, nálam csak úgy magában elfogyott 🙂


Hozzávalók – Répás kence:

1 kis fej hagyma
2 nagy szál sárgarépa
3 kanál majonéz – én ehelyett tejfölt használtam
1 kanál mustár
pár csepp citromlé
só, bors

Elkészítés – Répás kence:

A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük. 
A többi hozzávalóval elkeverjük.
Egy kis ideig a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, utána fogyasztható.

 



2 thoughts on “Répás kence – Blogkóstoló 10.”