Tojáskrémes pirítós

Tojáskrémes pirítós Ceres Napicipó magokkal felhasználásával

 

Hozzávalók – Tojáskrémes pirítós

Ceres Napicipó magokkal

6 tojás

1 fej vöröshagyma

5 ek tejföl

1 ek mustár

1 ek majonéz

bors

paradicsom

madársaláta

lenmag

 

Elkészítés – Tojáskrémes pirítós

A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük.

Közben hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk.

A tojásokat hideg vízzel leöblítjük, megpucoljuk őket, majd apróra vágjuk vagy lereszeljük.

Hozzáadjuk az aprított hagymát, a tejfölt, a mustárt és a majonézt. Sóval, borssal ízesítjük. Alaposan összekeverjük, kicsit hagyjuk összeérni az ízeket.

Pirítósra halmozzuk, madársalátával, paradicsommal, lenmaggal megszórva tálaljuk.

 

A cikket a Ceres ZRt., a Ceres Napicipó magokkal gyártója támogatta.

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához, ne maradj le semmiről!