Tojáskrémes pirítós
Hozzávalók – Tojáskrémes pirítós
6 tojás
1 fej vöröshagyma
5 ek tejföl
1 ek mustár
1 ek majonéz
só
bors
paradicsom
madársaláta
lenmag
Elkészítés – Tojáskrémes pirítós
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük.
Közben hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk.
A tojásokat hideg vízzel leöblítjük, megpucoljuk őket, majd apróra vágjuk vagy lereszeljük.
Hozzáadjuk az aprított hagymát, a tejfölt, a mustárt és a majonézt. Sóval, borssal ízesítjük. Alaposan összekeverjük, kicsit hagyjuk összeérni az ízeket.
Pirítósra halmozzuk, madársalátával, paradicsommal, lenmaggal megszórva tálaljuk.
A cikket a Ceres ZRt., a Ceres Napicipó magokkal gyártója támogatta.
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához, ne maradj le semmiről!
You must be logged in to post a comment.