Paradicsomos-mozzarellás bruschetta
Szendvicsezzünk úgy, mintha Olaszországban lennénk!
Hozzávalók
Ceres Napicipó teljes kiőrlésű
koktélparadicsom
mini mozzarellagolyó
só
bors
szárított bazsalikom
balzsamecet
olívaolaj
bazsalikomlevél
Elkészítés
A kenyérszeleteket megpirítjuk.
A mozzarellát lecsepegtetjük és felszeleteljük.
A koktélparadicsomokat megmossuk és félbevágjuk.
A kenyérszeleteket megkenjük kevés olívaolajjal, ráhalmozzuk a paradicsomokat, a mozzarellát, megszórjuk sóval, borssal, szárított bazsalikommal, csepegtetünk rá olívaolajat és balzsamecetet, végül bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.
A cikk a Ceres ZRt., a Ceres Napicipó, teljes kiőrlésű gyártójának támogatásával készült.
You must be logged in to post a comment.