Paradicsomos-mozzarellás bruschetta

Paradicsomos-mozzarellás bruschetta Ceres Napicipó, teljes kiőrlésű felhasználásával

 

Szendvicsezzünk úgy, mintha Olaszországban lennénk!

 

Hozzávalók

Ceres Napicipó teljes kiőrlésű

koktélparadicsom

mini mozzarellagolyó

bors

szárított bazsalikom

balzsamecet

olívaolaj

bazsalikomlevél

 

Elkészítés

A kenyérszeleteket megpirítjuk.

A mozzarellát lecsepegtetjük és felszeleteljük. 

A koktélparadicsomokat megmossuk és félbevágjuk. 

A kenyérszeleteket megkenjük kevés olívaolajjal, ráhalmozzuk a paradicsomokat, a mozzarellát, megszórjuk sóval, borssal, szárított bazsalikommal, csepegtetünk rá olívaolajat és balzsamecetet, végül bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk. 

 

A cikk a Ceres ZRt., a Ceres Napicipó, teljes kiőrlésű gyártójának támogatásával készült.