Kesudiós gombakrém
Gyors, különleges, finom! Mi kell még?
Ez az, ami mindenben megfelel a kívánságaimnak, ne kelljen vele sokat tökölni, legyen benne némi extra… meg gomba 🙂 Plusz még gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, vegetáriánus, vegán – kinek mi kell!
Nagyjából 15 perces móka a kesudiós gombakrém, utána meg várhatod, hogy kihűljön…
Kesudiós gombakrém – Hozzávalók:
20 dkg csiperkegomba
5 dkg kesudió
1 ek olívaolaj
1 csipet só
bors
0,5 dl víz
Kesudiós gombakrém – Elkészítés:
A gombát feldaraboljuk.
Az olajon megpároljuk és kissé lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Rászórjuk a kesudiót és kb. egy percig együtt pirítjuk.
A tűzről levéve kb. fél deci víz hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.
Te is imádod a gombát? További gombás recepteket itt találsz!
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂
Gombás étel? Most is az AMIGO – a mi gombánk szuperfinom barna csiperkéiből készült!
Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/kesudios-gombakrem
You must be logged in to post a comment.