Kesudiós gombakrém

gombakrem

 

Gyors, különleges, finom! Mi kell még?

Ez az, ami mindenben megfelel a kívánságaimnak, ne kelljen vele sokat tökölni, legyen benne némi extra… meg gomba 🙂 Plusz még gluténmentes, laktózmentes, tojásmentes, vegetáriánus, vegán – kinek mi kell!

Nagyjából 15 perces móka a kesudiós gombakrém, utána meg várhatod, hogy kihűljön…

 

Kesudiós gombakrém – Hozzávalók:

20 dkg csiperkegomba

5 dkg kesudió

1 ek olívaolaj

1 csipet só

bors

0,5 dl víz

 

Kesudiós gombakrém – Elkészítés:

A gombát feldaraboljuk.

Az olajon megpároljuk és kissé lepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk.

Rászórjuk a kesudiót és kb. egy percig együtt pirítjuk.

A tűzről levéve kb. fél deci víz hozzáadásával botmixerrel pépesítjük.

 

Te is imádod a gombát? További gombás recepteket itt találsz!

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

gombakrem

Gombás étel? Most is az AMIGO – a mi gombánk szuperfinom barna csiperkéiből készült!

gombakrem

 

Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/kesudios-gombakrem