Babos mártogatós – 5 perc alatt kész
Nagyon szeretem a különböző mártogatósokat, mostanában általában ilyesmivel készülök, ha baráti összejövetelre megyek. Jók sós sütikhez, kenyérhez, zöldségekhez és mi most grillezett húsokhoz ettük. Nem mellesleg nagyon egyszerűen összehozható, ezzel 5 percnél többet tuti nem kell foglalkozni. Jöjjön most a babos mártogatós!
Hozzávalók – Babos mártogatós:
45 dkg konzerv (vagy puhára főzött) fehér bab
10 dkg krémsajt
1 gerezd fokhagyma apróra vágva
1 ek citromlé
só
az eredeti recept nem írta, de tettem bele utólag kb 7 dkg reszelt trappista sajtot
Elkészítés – Babos mártogatós:
Az összes hozzávalót késes aprítóban összekeverjük, majd utólag hozzákeverjük a reszelt sajtot is.
Pár órára a hűtőbe rakjuk.
Szereted a mártogatósokat, kencéket? Ide kattintva találsz belőlük jó párat!
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetéshez, ne maradj le semmiről! 🙂
You must be logged in to post a comment.