Norbi a felére csökkenti a burgonya szénhidrátját? Itt a titok megoldása!

 

Norbi felére csökkenti a burgonya szénhidrátját

 

Rubint Réka a Facebook oldalán örömmel jelentette be, hogy rakott krumplit készíthet végre, mert az „Ura”, Schobert Norbi „a burgonyában egy speciális eljárással felére csökkentette a szénhidrátot”.

Ó. Vajon mi lehet ez a speciális eljárás?

.

.

.

.

.

.

.

Félbevágja a krumplit.

😀 😀 😀

 

Norbi a felére csökkenti a burgonya szénhidrátját

 

Mielőtt a Norbi és Réka hívők nekemtámadnának :), leszögezem, hogy lehet őket szeretni vagy nem szeretni, de az szerintem egyértelmű, hogy nagyon sokat tesznek azért, hogy az eltunyult emberek elkezdjenek mozogni. Például nemrég járt Réka a szülővárosomban, Ócsán, és egy erősen nagymama (dédnagymama?) korú néni is kint volt, tornázott vele, a videón sugárzott belőle a jókedv és az energia. Ez hatalmas dolog és ők ketten tényleg nagy tömegeket megmozgatnak (szó szerint ;-)). De őszintén szólva, jobb lett volna, ha itt meg is állnak. De nem tették.

Vagy az Update termékek. Van benne olyan, aminek nincs értelme, pl. az Update 1-es ásványvíz (hát mi más lehetne egy víz, mint 1-es???), de ha már csak néhány termék kevesebb zsírt, cukrot stb tartalmaz és annyival is kevesebbet eszik valaki, az is számít(hat). Bár közben az összetevőkben szereplő rengeteg adalékanyag meg más egyéb tutira nem válik hasznára a fogyasztónak. Oké, drágák, de amíg van rá kereslet, addig ez nem lesz olcsóbb, miért is lenne?

Lehet utálni őket, mert celebkednek vagy luxusban élnek, de szerintem megdolgoztak érte. Persze nem úgy, hogy kapáltak a krumpliföldön, de ebből is látszik, hogy csak egy jó ötlet kell, amit aztán meg kell fogni és dolgozni rajta. 

Na, most, hogy így a védelmembe vettem őket: azért ez a krumpli szénhidráttartalmának felére csökkentése mégiscsak egy nagy baromságnak tűnik! Bár nem vagyok tisztában ennek a tudományos hátterével, szóval várom, hogyan is fogja ezt megvalósítani Norbi 🙂 (Remélem, nem úgy, mint a citromos rákgyógyítást…)

 

Valamiért ez a klasszikus videó jut eszembe erről, Norbi olyan, mint Fogarasi Árpád, aki a „vízbű veszi ki a zokszigént” 😀 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről 🙂