Almás-fahéjas csiga
Csiga, ami nem csigalassúsággal készül 🙂
Hozzávalók – Almás-fahéjas csiga:
1 csomag leveles tészta
3 nagyobb alma
1 ek fahéj
2-3 ek cukor
citromlé ízlés szerint
Elkészítés – Almás-fahéjas csiga:
Kinyújtjuk a leveles tésztát.
Az almát meghámozzuk, lereszeljük nagy lyukú reszelőn.
Hozzákeverjük a fahéjat, cukrot és citromlevelet, kicsit kinyomkodjuk a levét és szétterítjük a tésztán.
Feltekerjük és kb 1 cm-es hengereket vágunk belőle.
Sütőpapíros vagy szilikonos tepsire fektetjük.
200 °C-ra előmelegített sütőben kb fél óra alatt megsütjük.
3 thoughts on “Almás-fahéjas csiga”
You must be logged in to post a comment.
Micsoda ötletes, nagyon jól néz ki!
Köszönöm, adta magát a neve alapján 🙂 Lehetett volna egy egész csigafarmot csinálni belőlük 🙂
🙂