Mostan színes konyhákról álmodom

 

Talán ti is csináltátok azt gyerekkorotokban, mint mi a tesómmal. Akkoriban nagy kuriózumnak számítottak a külföldi lexikon vastagságú katalógusok, amiket mi előszeretettel „stoppolva” nézegettünk. Vagyis lapoztunk egy oldalt és mindketten lecsaptunk valamelyik képre, hogy azt a ruhát, cipőt vagy éppen bútort szeretnénk. Nyilván a megvalósulásra nulla esély volt (és végül kiderült, hogy nem is annyira nulla, mert jó pár évvel később pont egy ilyen cégnél dolgoztam beszerző-üzletkötőként, az OTTO Katalógusnál, de ez most egy mellékszál).

Ez a bejegyzés is egészen hasonlít a fentiekhez, csak ez egy „Pinterest-stoppolás” és múlt héten csináltam, ráadásul „ellenfelem” sem volt, aki lecsapta volna a menőbb bútort előlem. 

Szokatlan színű konyhabútorok között válogattam, olyan színek tetszettek meg, amiket valószínűleg soha nem mernék választani egy újonnan berendezett konyhába, de ha például egy előző lakó után „megörökölném”, akkor nagyon örülnék neki. 

Ti mernétek választani ezekhez hasonló szokatlan színű konyhabútort? Vagy örülnétek egy mástól vásárolt lakásban ilyennek?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van olyan, amelyiket bevállalnád? Nekem ezek közül a nyitókép bal fotóján levő zöld és a rosegold-szürke lett a nagy kedvencem – ez utóbbit mondjuk, nem is értem, mert utálom a rózsaszínt…

 

Nézd meg ezeket is:

Tapéta a konyhába? Miért ne?

Szerintem – Mire jó a konyhai bárszék? Semmire?

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről!