Nagy szakácskönyv ajánló

 

A könyvesboltok polcainak nagy részét a szakácskönyvek foglalják el. Nem véletlen, bár az interneten pár kattintással hozzájutunk a receptekhez, mégis más egy igényes, hatalmas, ínycsiklandó fotókkal illusztrált szakácskönyvet forgatni, ami aztán akár a konyhánk dísze is lehet.

Jamie Olivert, Nigella Lawsont, Stahl Juditot vagy Mautner Zsófit mindenki ismeri, így őket most ki is hagyom az ajánlóból. Olyan szerzők könyveit hoztam, akiknek még kell néhány lépés az ekkora ismertséghez, de nagyon jó úton vannak. És nagy részük magyar blogger, akik néhány éve elindítottak egy blogot a neten – úgy mint én -, aztán meg ez lett belőle 🙂 Nézzétek meg az ismertetőjüket, a boltban lapozzátok át a könyveket és ha tetszenek, jó szívvel ajánlom a bloggerek munkáit! És a végére jutott néhány szakácskönyv pluszban, ami „csak úgy” érdekesség 🙂

A könyvek címére kattintva eljuttok a webshopokhoz, ahol meg lehet rendelni őket.

 

Kis-Varga Judit: Csak a süti – Csak a Puffin

Csonka Enikő – Varga Gergő: GastroHobbi – Egyszerűen, gyorsan, finomat!

Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha 3

Steiner Kristóf: Kristóf titkos receptjei – Fenséges fogások növényi alapon

Ötvös Zsuzsanna: Kreatív desszertiskola – 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Mikus Melinda: A süti sütés 14 aranyszabálya – Mire kell figyelned a tökéletes eredmény eléréséhez?

Szabó Jucus: 5 hozzávalós vacsorák

Kiss Dóri: Életem gluténmentesen

Márk Szonja: Édes ajándékok

Tóthné Libor Mária: Limara Péksége – Házi Pékek Alapkönyve

Csorba Anita: Ízemlékek könyve

Hadarik Rita: Glutén nélkül

Őszy-Tóth Gábriel: Így főznek az olimpikonok

Bánfi Ibolya – Sebestyén Balázs – Tóth Gábor: E-mentes szakácskönyv – Ünnepi ételek – nem csak ünnepekre

Bud Spencer: Eszem, tehát vagyok – Étel – És Életreceptek

Fábián Anita – Pritz Péter: Gastrock – A cookbook written to chords

Thibaud Villanova: Star Wars – Kantin – 40 recept a messzi-messzi galaxisból

Roberto Alborghetti: Ferenc pápa asztalánál

Andrew Zimmern: A bizarr valóság – Kulináris kalandozások szerte a világban

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂