Marilyn Monroe furcsa étkezési szokásaival őrizte meg bomba alakját

Marilyn Monroe furcsa etkezési szokasai

 

Ha mondani kellene egy női nevet, aki igazi szexbomba, talán a legtöbben Marilyn Monroe-t említenék. Pedig a testalkata nem igazán felel meg a manapság „trendinek” mondottnak, mégis női ezrei szeretnének úgy kinézni, a férfiak ezrei pedig imádják az ilyen alakú nőket.

Marilynnek sem volt egyszerű ezt az alakot elérni, megőrizni, folyamatosan küzdött a súlyával. Valószínűleg ennek köszönhető a furcsa diétája is, melyet saját maga talált ki és talán követője sem nagyon akadt benne.

A reggeli hangzik a legbizarabbul, ugyanis ez egy pohár meleg tejből állt és két tojásból. Viszont a két tojás nyers volt és ráadásul elkeverte a tejben. Ehhez járt még néhány szem multivitamin tabletta.

„Nem hiszem, hogy bármely orvos táplálóbb reggelit tudna javasolni egy sietős, dolgozó nőnek” – nyilatkozta Monroe.

Ebédre és vacsorára húst fogyasztott, szerette a steaket, a báránybordát és a májat is. Ehhez 4-5 szál nyers sárgarépát tálalt köretnek. Ehhez szívesen vásárolt be ő maga, az ételt pedig akár szállodai szobájában is elkészítette.

„Mondták már, hogy az étkezési szokásaim elég bizarrok!”- ismerte el.

Azért nem Marilyn nem volt az önmegtartóztatás mestere, esténként hazafelé sokszor megállt egy-egy fagyikehelyre, ez volt a gyenge pontja.

„Biztos vagyok benne, hogy nem engedhettem volna meg magamnak ezt a kényeztetést, ha a szokásos étrendem nem állt volna szinte teljesen csak fehérjetartalmú ételekből.”

Ha más nem, az ebédje, illetve vacsorája a hús-zöldség kombóval ma is megállja a helyét. A reggeli is rendben lenne, bár a két összetevőjét én inkább külön fogyasztanám, a tojásnak meg nem ártana egy kis sütés vagy főzés sem… Na és a fagyi. Az meg egy kiegyensúlyozott diétába bele kell, hogy férjen, ha nem is minden este és nem is hatalmas kehellyel mérve.

 

Vannak, akik aztán igazán őrült diétákat folytattak, olvasd el ezt is, de légyszi, ne kövesd őket: A 10 legőrültebb diéta

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂