Tányérokat akarunk! – avagy extrém tálalás tál nélkül

 

Az étterembe járás nem csak az éhségünk csillapításáról szól, hanem egyfajta szórakozást is jelent. A vendéglátóhelyek próbálják megadni nekünk ezt mindenféle módon, legyen az extra design, különleges ételek, programok vagy extravagáns tálalás. Beszámoltam már jó néhány ilyenről, például ahol nincs talaj a lábad alattahol péniszt ehetsz, az antiszociálisoknak való étterem, ahol foodporn csomag jár a vendégeknek, ahol egy minichéf átgyalogol a tányérodon vagy ahol te foghatod ki a vacsorádat.

Nehéz ezekkel felvenni a versenyt, de nem lehetetlen. Régebben csak a malomkeréknyi nagyságú tányéron hüledeztünk, ma már van, hogy fadeszkán vagy kő(?)táblán kapjuk a vacsorát. És van, hogy egészen más dolgokon, amit nem is igazán tudunk hova tenni, hogy „DE MIÉRT?”. Ezeket gyűjti a We Want Plates Facebook oldal is, vannak nagyon elborultak is, aminél nem igazán jövünk rá, hogy vajon „mire gondolhatott a költő”?

 

Én szeretem a bizarr dolgokat, szóval tutira röhögnék, ha így hoznák ki az ételt egy étteremben 😀 Mondjuk a matrjoska a nagy ubival elég furcsa 😀 Ti hogy vagytok ezzel?

 

A világ 20+1 legfurcsább étterme – katt ide a bejegyzéshez.

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂