6 éves a Konyhalál blog – kedvenc bejegyzéseim

 

Juhúú, 6 éves a blog! 

Hogy hogyan indult, arról olvashattok a tavalyi blogszülinapi bejegyzésemben.

Az, hogy még mindig kitartóan és örömmel írom, az nektek, az olvasóknak köszönhető, a pozitív visszajelzéseknek, annak, hogy látom, hogy vannak olyan bejegyzések, ami nagyon betalálnak, nyilván olyan is, ami kevésbé, de jó pár embert az is „megtalál”.

 

Egy kis statisztika, ami nyilván csak engem érdekel, de így jártatok 🙂

Szóval, a 6 év alatt a 796 bejegyzésre a Google Analytics szerint összesen 5.163.000-szor kattintottatok, a Facebook oldalamat 24.300-an követitek. Ezekre a számokra – és persze a mögötte levő emberekre, olvasókra nagyon büszke vagyok és ha belegondolok, hogy ez mennyi is, hihetetlen, de tényleg! Úúúúúú! 🙂

 

Végignéztem, milyen bejegyzések születtek, és most kigyűjtöttem a 10 kedvencemet. Egyik sem receptes, ami érdekes, mert mégiscsak ez a fő profilja a blognak (vagy nem is?!) , de közelebb állnak a szívemhez az „egyéb” kategóriás cikkek.

Imádtam a diplomás szakmunkásokról szóló interjút, a 4 pályát váltó cukrászlány válaszai abszolút arra bíztatnak, hogy merjünk változtatni, vágjuk bele abba, amit szeretnénk.

A következő egy vicces, de bizonyos tekintetben „szomorú” bejegyzés a lakáshirdetések konyháinak a legjavából. Én jókat röhögtem rajta, remélem, ti is.

Volt egy kis kérdezz-felelek is a blogolásról, úgy láttam, erre is kíváncsiak vagytok páran.

Nyár elején volt lehetőségem (nem ez volt az évszázad „lehetősége :D) tesztelni a kórházi menüt, ha már ott voltam, beszámoltam erről is.

Aztán jött egy tényleg olyan lehetőség, ami nem mindennapi, meghívtak mint blogger a Forma 1-re, innen is született egy bejegyzés.

Aztán jött az olimpia (nem, erre nem hívtak meg…), amit nem sport-, nem gasztroszemszögből közelítettem meg. 

Folytatódtak az élet és étel… interjúk, Albániában, Azerbajdzsánban, Korfun és Kanadában is jártunk az interjúalanyok segítségével.

Nyár végen egy a házban történt csőtörés folyományaként keletkezett egy „kisebb” kráter a lakásomban, erről is „naplót” vezettem.

Az ételfotók és ami mögöttük van bejegyzést, jó ideje terveztem, illetve gyűjtöttem hozzá az anyagot, mire végre összejött a poszt belőle.

Tavaly is tartottam, tartottunk sütidíszítő workshopot az NLCafé téli fesztiválján, sok-sok szépséges alkotás született.

 

 

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok, jöhet a 7. év!

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂