Ilyen a világ első Hello Kitty kínai étterme

Hello Kitty étterem

 

Hello Kitty-rajongók figyelem! Most már nem csak kedvencetek képével díszített ruhákat, táskákat hordhattok vagy a legkülönfélébb cicás eszközöket használhattok, hanem most már kis kínai fűszerezéssel meg is ehetitek Kittyt! 🙂 Bár utazni kell hozzá – nem, nem csak a „macskazabáló” olaszokig, hanem egészen Hong Kongig, ugyanis itt nyílt meg a világ első Hello Kitty kínai ételeket felszolgáló étterme.

Man Kwong, az étterem tulajdonosa szerint egyre népszerűbb ez a figura Hong Kongban, ezért is találta ki alaptémául. Több száz különböző fogást mutattak be, míg végül a Sanrio (a Hello Kitty figura licensztulajdonosa) elfogadta a végső, 37-féle ételből álló menüt. Az ételek teljes mértékben természetes hozzávalókból készülnek.

Az étteremben nem csak az ételek utalnak a celeb macskára, hanem a dekoráció, a poharak és az evőeszközök is, minden részletre figyeltek.

 

Hello Kitty chinese restaurant

Hello Kitty étterem

Hello Kitty restaurant

Hello Kitty restaurant

Hello Kitty restaurant

Hello Kitty étterem

Az étterem 2015 június 1-jén nyit, addig is böngészheted a menüt 🙂

Hello Kitty chinese restaurant menu

 

https://www.youtube.com/watch?v=RNBdsVz_3G8

 

 

Kíváncsi vagy a világ lefurcsább éttermeire? Nézd meg itt!

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a blogkövetésre (itt, jobbra), ne maradj le semmiről sem! 🙂

 

 

Forrás: http://designtaxi.com/news/375627/World-s-First-Hello-Kitty-Chinese-Restaurant-Serves-Up-Adorable-Dishes/