Szőlős-marcipános pite

szőlős marcipános pite

5 perces mennyei édesség alig néhány hozzávalóból!

Igazi őszi sütemény finom szőlővel és marcipánnal, csak jó lehet!

 

Hozzávalók: 

1 csomag leveles tészta

1 kg fehér csemegeszőlő

20 dkg marcipán

2-3 ek vaj (kihagyható – én nem használtam)

2-3 ek porcukor

 

Elkészítés:

A tésztára rátesszük a szőlőszemeket, megszórjuk porcukorral, ráreszeljük a marcipánt és meglocsoljuk olvasztott vajjal.

170 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

 

 

Csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához is! 🙂

szőlős marcipános pite
szőlős marcipános pite
szőlős marcipános pite

Forrás: http://www.rtlklub.hu/cikk/286249



2 thoughts on “Szőlős-marcipános pite”

  • Szia! Még nem ismerem ki magam – igazán -az oldaladon. A napokban láttam egy Tzatzikis receptet, ill. többet is. Hogyan találhatom meg újra? Előre is köszönöm, üdvözlettel
    Ambrus Panni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük