Szőlős-marcipános pite
5 perces mennyei édesség alig néhány hozzávalóból!
Igazi őszi sütemény finom szőlővel és marcipánnal, csak jó lehet!
Szőlős-marcipános pite – Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
1 kg fehér csemegeszőlő
20 dkg marcipán
2-3 ek vaj (kihagyható – én nem használtam)
2-3 ek porcukor
Szőlős-marcipános pite – Elkészítés:
A tésztára rátesszük a szőlőszemeket, megszórjuk porcukorral, ráreszeljük a marcipánt és meglocsoljuk olvasztott vajjal.
170 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához is! 🙂
Forrás: http://www.rtlklub.hu/cikk/286249
2 thoughts on “Szőlős-marcipános pite”
You must be logged in to post a comment.
Szuper! Szeretem ezeket az egyszerű finomságokat. :)))
Szia! Még nem ismerem ki magam – igazán -az oldaladon. A napokban láttam egy Tzatzikis receptet, ill. többet is. Hogyan találhatom meg újra? Előre is köszönöm, üdvözlettel
Ambrus Panni