Banánfelfújt

Hozzávalók – banánfelfújt:

1 kis pohár banános joghurt (vagy 1/2 csésze tej)
3 tojás
3 érett banán
6 ek kristálycukor
3,5 ek keményítő
2 ek citromlé

Elkészítés – banánfelfújt:

A cukrot összekeverem a tojássárgákkal, majd hozzáadom a pépesített banánt, joghurtot, keményítőt és a citromlét, végül a kemény habbá vert tojásfehérjéket.

Hőálló edényeket kivajazok és cukorral megszórom, beleöntök annyi masszát, hogy az edény tetejétől min. 2 cm-re legyen. (Nekem valamiért féloldalasan nőttek meg.) 20 percig sütöttem 200 °C-on.

Forrás: 

http://joarcok.com/kozosseg/legfrissebb_hirek/c9005/bananfelfujt_recept.html