Tapéta a konyhába? Miért ne?!

 

Amikor lakásfelújítás jött, biztosra mentem: legyen minden fal fehér. Uncsi, mi? De tutira világos lesz, nem lesz divatjamúlt, ha koszolódik valahol, könnyen kijavítható. Praktikus. De unalmaaaas!

Tapétát nem igazán volt szokás konyhába tenni, vagyis a konyhabútoron és a csempén szokott lenni a hangsúly, a fal meg valami semleges színűre festett. Nos, az alábbi konyhákban sok mindent lehet mondani a falra, de az unalmas jelzőt egyáltalán nem. Elsőre legtöbbnél kimeresztettem a szememet és hátrahőköltem, hogy atttyaég, de csicsás! Aztán valahogy mégis tetszenek. Nem mondom, hogy pont ilyeneket választanék (lehet, hogy maradnék egy unalmasabb “csicsásnál”), de ha így jutnék egy lakáshoz, ez ilyen tapéta van benne, örülnék neki!

Ja, én ma már lemosható, sőt sikálható tapétákat is kínálnak direkt vizes helyiségekbe is, bírják a vizet, a párát, így nem kell attól tartani, hogy hamar tönkremennek.

 

 

Nézd meg ezeket is:

Feliratozd a konyhádat!

30 ötlet a konyhai eszközök újrahasznosítására

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük