Így néz ki egy gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

 

Idén már november végén “felállítottam” a karácsonyfát.

Kiválasztottam egy szabad falfelületet. Összesen 5 darab szög beverésével kijelöltem a fa sarokpontjait: egy a csúcshoz, kettő az alsó legszélesebb részeihez és kettő a fatörzshöz és átvezettem rajtuk az égősort.

Tavaly rendes ezüstszínű fából készült karácsonyfadíszeket tettem rá, most eszembe jutott, hogy van jó néhány karácsonyi témájú kekszkiszúróm, így azok kerültek a fára. Cérnát kötöttem rájuk és kis celluxdarabokkal rögzítettem (ezeket nyom nélkül le lehet szedni a fűrészporos tapétáról). Tettem fel néhány kosárkaformát is, azoknál a kétoldalú ragasztót ajánlom, a cellux ezeket nem bírja. Ha meg kellenek a sütisütéshez, lekapom őket és pár óra múlva mehetnek vissza a fára.

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

gasztroblogger alternatív karácsonyfája

 

 

Nézd meg ezt is: Karácsonyfa fa nélkül

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük