Így néz ki egy gasztroblogger alternatív karácsonyfája
Idén már november végén “felállítottam” a karácsonyfát.
Kiválasztottam egy szabad falfelületet. Összesen 5 darab szög beverésével kijelöltem a fa sarokpontjait: egy a csúcshoz, kettő az alsó legszélesebb részeihez és kettő a fatörzshöz és átvezettem rajtuk az égősort.
Tavaly rendes ezüstszínű fából készült karácsonyfadíszeket tettem rá, most eszembe jutott, hogy van jó néhány karácsonyi témájú kekszkiszúróm, így azok kerültek a fára. Cérnát kötöttem rájuk és kis celluxdarabokkal rögzítettem (ezeket nyom nélkül le lehet szedni a fűrészporos tapétáról). Tettem fel néhány kosárkaformát is, azoknál a kétoldalú ragasztót ajánlom, a cellux ezeket nem bírja. Ha meg kellenek a sütisütéshez, lekapom őket és pár óra múlva mehetnek vissza a fára.
Nézd meg ezt is: Karácsonyfa fa nélkül
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához, ne maradj le semmiről! 🙂
You must be logged in to post a comment.