Sztárok konyhái – itt főznek a magyar celebek

Sztárok konyhái

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én szeretek belesni mások életébe. Valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül, erre építenek a valóságshow-k is. 

Amikor lakást kerestem, érdekes volt látni, hogy hogy élnek más emberek, hogy hogyan rendezik be az azonos alaprajzú lakásokat, mit tudnak kihozni belőle nem túl sok pénzből (én ilyenekben jártam), milyen ötletekkel dobják fel.

A hírességek életét mérsékelten követem, az nem annyira érdekel, hogy éppen most ki kivel jár és fogyott vagy hízott pár kilót, de az ő otthonaik még engem is érdekelnek. Most lessünk be a konyháikba is! Látható, hogy van, akinek nagy, csilivili, mindennel felszerelt konyhája van (amiben szerintem csak nagyon ritkán állnak neki főzni), van, akinek kicsi és praktikus, van, akinek extravagáns…

 

 

Schobert Norbi – Rubint Réka

Réka és Norbi igen gazdagon dokumentálják az életüket a közösségi médiában, sokszor készítenek videót a konyhájukban is.

Schobert Norbi Rubint Réka konyhája

 

Király Viktor

„Semmiképpen sem szerettem volna, hogy az étkezés kellékei eluralkodjanak a szabad térben, ezért választottam üveglapos asztalt, s ráadásul kereket, mert emlékeimben az élt, hogy ennél a formánál bensőségesebb a kapcsolat. Gondolkoztam áttetsző műanyag székeken is, de végül győzött a kényelem, és stabil ülőalkalmatosságok mellett döntöttem.

A főzés még nem az erősségem, de kiválóan tudok ételt rendelni! A konyha viszont fontos része a lakásnak, és ha egy térben van más funkciókkal, akkor nagyon tiszta vonalúnak, és rendezettnek kell lennie. Ha egyszer megnősülök, alighanem engednem kell majd a feleségemnek, hogy apró-cseprő tárgyakkal népesítse be a konyhát, de most szigorú rendet tartok. A legénylakások legfőbb használati tárgyai a mikrohullámú sütő és a kapszulás kávéfőző – ezeket magam is használom.”

Király Viktor konyhája

 

Horváth Éva

Éva lakása nem nagy, de így is szuper konyhát rendeztek be benne.

Horváth Éva konyhája

Majka

Majkáék második gyerekük érkezése előtt alakították át teljesen az otthonukat.

Majka konyhája

 

Gáspár Laci

Nem sokat tartózkodik a konyhában, de ő maga tervezte, mivel korábban bútorasztalosként dolgozott.

Gáspár Laci konyhája

 

Kasza Tibi

Tibi szeret főzni, de mostanában inkább barátnője által készített ételeket eszi, főleg, mióta kiderült gluténérzékenysége.

Kasza Tibi konyhája

 

Dzsudzsák Balázs

Törökországi otthona – nem rossz a kilátás!

Dzsudzsák Balázs konyhája

 

Kiszel Tünde

A különleges és egyedi rózsaszín-zöld konyhát Tünde álmodta meg, és nagyon elégedett az eredménnyel. A bútorokat asztalossal csináltatta, így minden darab nagyon egyedi. 
„Úgy gondolom, a megújult konyha kifejezi az egyéniségemet. Amikor főzök, jólesik, hogy vidám, hangulatos, nőies tér vesz körül. A falakat is különleges színűre festettem: a konyha fala ‘zöld pikantéria’ , az előszoba, a fürdőszoba és a galéria pedig ‘mályva misztikum'” – mondta el Tünde.

Kiszel Tünde konyhája

 

Lakatos Márk

Lakatos Márk úgy döntött, hogy kiszedet néhány falat a lakásban. – „Arra gondoltam, hogy legyen egy nagy, egybenyíló tér a lakás. Rengeteg pénzbe került volna egy szép konyha és egy ugyancsak szép fürdőszoba, így sokkal praktikusabb, hogy az otthonom alkalmazkodik az én életemhez.”

Lakatos Márk konyhája

 

Hajdú Péter – Sarka Kata

Szerintem ebben a tv-műsorban lett először igazán összekoszolva ez a konyha. 🙂

Hajdú Péter Sarka Kata konyhája

 

Nektek kinek a konyhája tetszett a legjobban? Nekem Horváth Éváé. Amúgy is vonzódom a tetőtéri lakásokhoz, ez a konyha, ahogy kinéz, ahogy be van rendezve, pont az én ízlésemnek megfelelő, bár több tárolóhelyre lenne szükségem.

 

 

Nézd meg, milyenek lesznek a jövő konyhái!

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Forrás:

http://www.femina.hu/hazai_sztar/schobert_norbi_haza_51_heti_osszefoglalo

http://amiotthonunk.hu/haz-lakas-kert/hiressegek-otthonaban/7375-az-egyszerseget-szeretem

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20121023/celebek-konyha-berendezes-otthon-foto/

http://supertv2.hu/musoraink/hal_a_tortan/3003_fustjeleket_adott_gaspar_laci_konyhaja.html

http://supertv2.hu/musoraink/pimasz_ur_ottalszik/adasbol/7399_kasza_tibi_prosztatagyogyszert_szed.html

http://www.femina.hu/hazai_sztar/dzsudzsak-balazs-luxuslakasa-torokorszagban

http://www.blikk.hu/sztarvilag/a-konyhaban-zuhanyozik-lakatos-mark/ysbntmx

http://supertv2.hu/musoraink/hal_a_tortan/10802_a_vendegek_randaliroznak_sarka_kataek_hazaban__ma_2015.html