A mikróhasználat bajnokai
Lássuk be: bonyolult kezelni ezt a szerkezetet, na! 🙂
Be kell állítani az időzítést, majd a végén kivenni a meleg ételt.
Jó, van olyan, amit én is elszúrok. Például tisztában vagyok vele, hogy fémet nem rakunk mikróba, de egy vékony aranyszínű szegéllyel ellátott tányért betettem. Szép villámokat láthattam. 🙂 Aztán van a vajolvasztás. Igazán figyelek rá, hogy csak pár másodpercig maradjon bent, de ha mégis egy picit tovább sikerül, akkor persze bekövetkezik a robbanás és lehet a mikró belsejét takarítani.
Lehet, hogy a mikró figyelését inkább az unokaöcsémre kellene bízni, aki egy-másfél éves korában megbűvölve nézte a szerkezetet működés közben, mert csönget, világít, forog és a végén még a kinyitó gombot is meg lehet nyomni. Maga a csoda…! 🙂
Tehát csak néhány dologra kell figyelni a mikróhasználatnál, amit vagy saját vagy más kárán tanul meg az ember. Az alábbi képek segítenek abban, hogy inkább a második variáció teljesüljön 🙂
ez a kedvencem: mikró megy, a mikrózandó kaja meg kint
kandalló helyett…
Talán ezekről még nem hallottál: 20 tipp a mikróhoz, amiről eddig nem tudtál
Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂
Forrás: http://www.buzzfeed.com/crystalro/people-who-have-no-idea-how-microwaves-work#.ik1q7z30b
You must be logged in to post a comment.