Konyhalál karácsonyi KözösKedd – köszönet könyvekkel

Karácsony nyereményjáték

 

 

Idén január elején indítottam a KözösKedd játékomat, amiben minden kedden közösségi ötletelésre, főzőcskézésre hívtam a gasztrobloggereket és a főzni szeretőket.

Tartottam tőle, hogy milyen lesz a fogadtatása, mert ilyenfajta játékot magyar blogokon még nem láttam. Szerencsére már az első, madár témájú játékra nagyon sokan jelentkeztetek és szó szerint szárnyalt a fantáziátok :). Ahogy kértem, rugalmasan kezeltétek a témát és mindenféle madaras recept jött a sült csirkétől az Angry Birds tortán át a madártejig. Nem győztem feltöltögetni a bejegyzésbe a receptjeiteket, képeiteket, másnapra egy nagyon szép gyűjteményünk lett.

Így haladt ez egész évben (egy nyári szünettel), voltak, akik szinte minden fordulóra küldtek be valamit 🙂

Most karácsony közeledtével az idei utolsó fordulót egy kicsit máshogy tervezem. Kicsit hangolódjunk a karácsonyra és egy kis ajándékkal meg is szeretném köszönni, hogy ilyen kitartóan velem tartottatok a játékban.

 

Arra kérlek Benneteket, hogy a   K A R Á C S O N Y   témakörében küldjetek recepteket. Nem kell, hogy tipikusan karácsonyi legyen, hanem ami nektek a karácsonyt jelenti. Viszont ha mondjuk túrós tésztát küldesz be, akkor arra kérlek, hogy írd meg a történetét is, neked ezt mi kapcsolja a karácsonyhoz, biztos vagyok benne, hogy sok jó kis családi sztori kerül elő. Persze a szokásos karácsonyi ételeknél is nagyon szívesen fogadom a történeteiteket, ezeket mind belefűzném a bejegyzésbe. Most kifejezetten számítok a blogot nem írókra is, ők nem blogbejegyzéseket, linkeket küldhetnek, hanem a recepteket bepötyögve a saját maguk készítette fényképekkel.

És ha már karácsony, szeretnélek Titeket megajándékozni is! A receptek beküldői között 4 db könyvet  sorsolok ki. Stílusosan a Cupcake imádók klubja sorozat 4 darabja lesz, melyet az Illia & Co. Kiadó ajánlott fel (hasonlóan a Nyomozz! Süss! Nyerj! játékomhoz). A megnyerhető könyvek:

1. Szerelem bolondja

2. Bajban a szerelemmel

3. Szerelemtornádó

4. Párban a szerelemmel (ez a rész teljesen friss, most jelenik meg)

Igazi üde, csajos, mókás, romantikus könyvek, szerintem jó lesz olvasgatni majd a fa alatt a nyerteseknek! 🙂

Cupcake konyhalál nyereményjáték

 

 

A szabályokat kérlek, hogy figyelmesen olvassátok el, hosszú lesz, de nincs sok belőle, csak így fogom elfogadni a jelentkezéseket:

A játék 2014.11.21 és 2014.12.07. között tart, ez idő alatt tudtok jelentkezni.

Az összefoglaló, a receptgyűjtemény 2014.12.09-én fog megjelenni, ebben lesznek olvashatók a nyertesek nevei is.

A recepteket a Konyhalál Facebook oldalának üzenőfalára töltsétek fel a következő formában:

– feltöltöd a képet

– ezzel kezded: Karácsonyi KözösKedd (ez azért fontos, mert közben futni fog a „normál” KözösKedd-es játék is, ne keveredjenek)

– majd jöhet a történeted, a recept bepötyögése vagy a bloggerek esetében a bejegyzés linkje (természetesen régi bejegyzésekkel is játszhattok).

Mindenkitől maximum 3 db receptet várok.

Mindenki annyiszor szerepel majd a sorsoláskor a „kalapban”, ahány receptet küld (de maximum 3-szor!)

4 nyertest fogok sorsolni.

A nyerteseknek az Illia & Co. Kiadó fogja eljuttatni a könyveket, még karácsony előtt oda fog érni.

Csak magyarországi címre tudunk postázni, de természetesen várom külföldről is a recepteket, főleg, hogy így annál színesebb lesz a gyűjtemény.

 

 

Nézzétek, mennyiféle gyűjteményt hoztunk eddig össze és válogassatok a bennük szereplő jobbnál-jobb receptek közül! (Kattints a témák neveire!) 

 

1. Madár

2. Csiga

3. Perec

4. Begolyózunk!

5. Bunda

6. Szív

7. Valami Amerika

8. Ázsia

9. palacsinta

10. medvehagyma

11. sűrített tej

12. brownie

13. bab

14. nyuszi

15. tojásfehérje

16. tojássárgája

17. bodza

18. kencék

19. cseresznye

20. nem muffin!

21. szőlő

22. sütőtök

23. dió

24. mikrós ételek

25. halloween

26. leveles tészta

27. gesztenye

28. narancs

 

 

Várlak Benneteket a közös főzőcskézésre, remélem, hogy nagyon sok jó ötlet és karácsonyi történet összegyűlik és egy kis örömet okozhatok a nyeremény könyvekkel!

 

Csatlakozzatok a Konyhalál Facebook oldalához is és iratkozzatok fel itt, a jobb oldalon heti hírlevélre a Blogkövetés funkciónál.