Konyhalál KözösKedd – 25. halloween

Közöskedd halloween receptek

 

Itt a kedd és a KözösKedd játék, melyben várom a bloggerek kipróbált receptjeit, hogy a nap végére egy szép gyűjteményünk legyen az adott témából. És várom az érdeklődő sütni-főző szeretőket is, akik bogarászhatnak bloggertársaim jobbnál-jobb receptjei között!

 

A halloween hatása egyre jobban érezhető Magyarországon is, ha nem ünnepeljük úgy, mint Amerikában, de azért egy-két kellék, díszítő elem sok helyen előfordul. Egyre több blogon látom a „rémisztő” édességeket, ételeket is, most ezeket várom, mert a mai témánk a

 H A L L O W E E N !

 

 

Kérem, hogy olvasd át a játék szabályait:

A képeket és linkeket aznap a Konyhalál Facebook oldalának üzenőfalára várom (nem a játékfelhívásos kép alá, hanem az üzenőfalra). Kérem, hogy kép ÉS link is legyen (ne csak link)! Egy bejegyzésbe egy recept (kép és link) kerüljön. Ennek több oka is van, kérem, hogy tartsd be.

Ezek természetesen lehetnek régi bejegyzések, de ha valakit aznapra megihlet a téma, akkor az újakat is még nagyobb szeretettel várom! :)

Egyelőre mindenkitől maximum 3 db-ot kérek!

Ha valakinek nincs blogja, de szeretné, ha bekerülne a válogatásba, kérem, hogy pötyögje be a receptet is a feltöltött képe mellé.

A témakiírásos blogbejegyzés alá folyamatosan töltöm fel az általatok küldött képeket és linkeket.  Ha minden jól megy, legkésőbb szerda délig felkerül az összes, tehát érdemes visszanézni a bejegyzésre.

Ha Te is jelzed a saját beküldött blogbejegyzésed alatt, hogy ez a recept részt vesz a Konyhalál KözösKedd gyűjteményében (az aktuális linkkel), azt megköszönöm. Ha van kedved, vidd hírét a játéknak, úgy jó, ha minél többen vagyunk, minél sokszínűbb a gyűjtemény! Blog oldalsávba való kép:

kocka

Hozzá a link: https://konyhalal.cafeblog.hu/kategoria/kozoskedd/

 

 

Rettegve várom receptjeiteket! 🙂

 

 

A kollekció:

(A receptekért kattints az ételek nevére.)

 

Bombolone: Halloween-i desszertasztal

halloween-i desszertasztal

 

Receptnapló: Babapiskótás szellemek

babapiskótás szellemek

 

Zsuzsi finomságai: Boszorkányujjak

boszorkányujj halloween

 

Zsuzsi finomságai: Halloween torta

halloween torta

 

Zsuzsi finomságai: Halloween torta

halloween torta

 

AranyTepsi: Zsemle halloween alkalmából

tök alakú zsemle halloween

 

Abroszra Való: Múmia hot-dog

múmia hot-dog

 

Konyhalál: Fejetlen kekszemberek

Halloween keksz