Vérengzés a konyhában – fejetlen kekszemberek
Nagyon egyszerű kekszötlet hallowenre.
Csak a karácsonyi mézi kiszúró kell hozzá, majd egy jól irányzott fejtépés vagy késsel levágás – ízlés szerint 😛
A tészta a kedvenc citromos-kókuszos kekszem tésztája, ezúttal azonban a kókusz mennyiségét liszttel helyettesítettem (nem akartam kókuszreszeléktől szőrös emberkéket, elég baj az nekik, hogy fejetlenek, legalább legyenek epiláltak :))
Ha kisültek és kihűltek a kekszek, jöhet a vér! Nekem van itthon tubusos cukormáz (pl. Dr. Oetker), de ha ez nincs, akkor kevés porcukor és pár csepp citromlé (tényleg cseppenként add hozzá, kevés kell!) és piros ételfesték segítségével már mehet is a vérengzés, a nyakát és környékét kell kicsit körbekenni vele. A „mészárosabb”-típusok ízlés szerint lemehetnek vele bokáig 😛
Halloween-horror ételötletekért kattints ide!
Ha érdekel a lenti denevér girland elkészítési módja, kattints ide!
Csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához is további haláli ötletekért és receptekért! 🙂
You must be logged in to post a comment.