Konyhalál KözösKedd – 24. mikrós ételek

mikrós ételek

 

 

Itt a kedd és a KözösKedd játék, melyben várom a bloggerek kipróbált receptjeit, hogy a nap végére egy szép gyűjteményünk legyen az adott témából. És várom az érdeklődő sütni-főző szeretőket is, akik bogarászhatnak bloggertársaim jobbnál-jobb receptjei között!

 

A mikrót általában csak melegítésre használjuk, pedig nagyon sokféle ételt el lehet készíteni benne. Most várom mindenféle ételnek a receptjét, amely 

M I K R Ó B A N   K É S Z Ü L T

 

Ha kíváncsi vagy 20 tippre a mikróhoz, amiről eddig valószínűleg nem tudtál, kattints ide!

 

Kérem, hogy olvasd át a játék szabályait:

A képeket és linkeket aznap a Konyhalál Facebook oldalának üzenőfalára várom (nem a játékfelhívásos kép alá, hanem az üzenőfalra). Kérem, hogy kép ÉS link is legyen (ne csak link)! Egy bejegyzésbe egy recept (kép és link) kerüljön. Ennek több oka is van, kérem, hogy tartsd be.

Ezek természetesen lehetnek régi bejegyzések, de ha valakit aznapra megihlet a téma, akkor az újakat is még nagyobb szeretettel várom! :)

Egyelőre mindenkitől maximum 3 db-ot kérek!

Ha valakinek nincs blogja, de szeretné, ha bekerülne a válogatásba, kérem, hogy pötyögje be a receptet is a feltöltött képe mellé.

A témakiírásos blogbejegyzés alá folyamatosan töltöm fel az általatok küldött képeket és linkeket.  Ha minden jól megy, legkésőbb szerda délig felkerül az összes, tehát érdemes visszanézni a bejegyzésre.

Ha Te is jelzed a saját beküldött blogbejegyzésed alatt, hogy ez a recept részt vesz a Konyhalál KözösKedd gyűjteményében (az aktuális linkkel), azt megköszönöm. Ha van kedved, vidd hírét a játéknak, úgy jó, ha minél többen vagyunk, minél sokszínűbb a gyűjtemény! Blog oldalsávba való kép:

kocka

Hozzá a link: https://konyhalal.cafeblog.hu/kategoria/kozoskedd/

 

 

Várom receptjeiteket!

 

 

A kollekció:

A receptekért kattints az ételek nevére!

 

KisIldi: Madártej krém – habkészítés forradalmasítva

madrátej hab mikróban

 

Fűszermánia: Chilis párol alma

chilis párolt alma mikróban

 

Konyhalál: Mikrós túrótorta

mikrós túrótorta

 

 

Konyhalál: Sacher torta mikróban

sacher torta mikróban

 

Konyhalál: Vaníliás krém mikróban

 

vaníliás krém mikróban