20 ötletes teatojás

 

 

Itt van az ősz, egyre hidegebbek a napok, jól esik a forró tea. A teakedvelőket meglephetjük az alábbi ötletes, kreatív teatojásokkal, ezekkel garantáltan jól indul majd a napjuk!    

 

1. yellow submarine  ötletes teatojás kép    

 

 

2. Jeeee, ilyen jól érzem magam! ötletes teatojás kép    

 

3. Cápa – pirosas színű teával ajánlott! 🙂 ötletes teatojás kép    

 

4. Eperimádóknak ötletes teatojás kép  

 

5. Lábáztatós  ötletes teatojás kép

 

6. Kilövés indul!  ötletes teatojás kép  

 

7. A mikulás sem maradhat tea nélkül   ötletes teatojás kép    

 

8. Sárkány ellen … teafű! ötletes teaojás kép  

 

9. Egy kis tavasz az őszben  ötletes teatojás kép  

 

10. Merüljünk el egy jó tea élvezetében!  ötletes teatojás kép  

 

11. Mikrobi  ötletes teatojás kép  

 

12. Love is in the … tea!  ötletes teatojás kép    

 

13. Octopus ötletes teatojás kép    

 

14. Hegymászóknak 🙂 ötletes teatojás kép    

 

15. Él, mint hal a … teában. ötletes teatojás kép    

 

16. Mentsd meg a bálnákat! ötletes teatojás kép  

 

17. Ezek a matrjoskák a nagy orosz télben sem fáznak! ötletes teatojás kép  

 

18. Tea-tanic – jéghegynek nem fog ütközni 🙂ötletes teatojás kép  

 

19. Kis kacsa fürdik … ötletes teatojás kép  

 

20. Néha a rockerek is teáznak … ötletes teatojás kép  

 

 

További érdekes, vicces képekért és persze a receptekért csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához is! 🙂    

 

 4 thoughts on “20 ötletes teatojás”

 • Linda,
  kérdésemre a választ, hogy beláttad -e már valaha, hogy hibáztál, megadtad azzal, nem engedélyezed számomra a hozzászólást az fb. oldalon.

  Ez egy roppant fair és gerinces húzás, különösen ha azért teszed, mert felhívtam a figyelmet arra, hogy a műanyagokat forró italokban használni nem éppen célszerű, akkor sem, ha az delfin vagy kiscica.

  Ha egy gondolkodó ember és gasztroblogger lennél, akkor te magad hívnád fel a figyelmet arra, hogy ne áztassanak műanyagot az emberek a teájukba. De a gasztroblogger tevékenységed csak a cukiskodásig és lájkvadászatig terjed.

  Tényleg ennyire nem tudod beismerni, hogy hülyeséget terjesztettél, inkább letiltasz?
  Ez nagyon szánalmas.

  Rita

   • Linda,
    az is rengeteg dologra rá van írva, hogy bio, ami közel sem az, csak azért, hogy eladják (bár én nem vagy biotermék hívő). De arra végképpen semmi garancia nincsen, hogy amit az idióták megvásárolnak, mert te azt mondtad nekik, hogy vegyenek, mert cuki, az valóban „jó” műanyag.

    Előfordul, hogy gyerekjátékokat, üdítős palackokat és egyebeket vonnak vissza, mert kiderült, hogy nem volt jó műanyag kicsit sem, ellenben mérgező volt.

    Műanyag cumisüvegeket tiltottak be egész Európában, mert kiderült, hogy mérgező anyagokat bocsát ki. Senki nem tudta, és főleg nem is gondolta volna, hogy még a csecsemőknek is tudnak olyan terméket gyártani, ami ártalmas. Egyébként minden színezett műanyag nagyobb valószínűséggel nem „jó”.

    Senki nem tudja ellenőrizni, hogy a műanyag amit vesz valóban nem ártalmas -e, és ha rá is írják valahol a világ végén, az valóban igaz -e? Te sem tudhatod mit vesznek, és nem is állíthatod teljes biztonsággal, akkor sem, ha meg kell tölteni az oldalt valami újabb kötelező cukiskodással.

    • 1. Én bízok a szabályozásokban, ha nem így tennék, elég nehéz lenne élni. Hacsak nem térünk vissza az őskorba és nem mindent magunknak termelünk meg – bár a környezeti hatásokat így sem védhetnénk ki.
     2. A blogomat nem „idiótáknak” írom, hanem értelmes embereknek. Nem gondolom, hogy amerikai szintű figyelmeztetésket kellene kitennem, miszerint ne rakd a macskát a mikróba és társai. Mindenkinek a saját belátására van bízva, hogy mit vesz, eszik stb. meg.
     3. Nem célom mindenkinek megfelelni. A blogom a saját ízlésemet tükrözi. Akinek nem tetszik a „kötelező oldalkitöltő cukikodás”, az ne legyen mazochista, zárja be a jobb felső sarokban levő x segítségével az oldalt. Van, akinek ez tetszik. Például nekem 🙂
     4. De nyilván én sem magamnak írom a blogot, megfontolom a negatív kritikákat is, úgyhogy köszönöm, hogy vetted a fáradságot és leírtad.