Chilis forró csoki

Chilis forro csoki

 

Egy csipetnyi chili és máris igazán “forró” lesz a forró csoki!

 

Hozzávalók – Chilis forró csoki:

5 dkg magas kakaótartalmú étcsoki

1,5 dl tej

kis őrölt fahéj

GaBko chili – ízlés szerinti mennyiségben

tejszínhab a tálaláshoz

 

Elkészítés – Chilis forró csoki:

A tejet felforraljuk a fahéjjal és a chilivel, majd belekeverjük a lereszelt csokit.

10 percig állni hagyjuk.

Jóóóó sok tejszínhabbal tálaljuk.

 

Szereted a csokit? Egyél csokis süteményeket!

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához, ne maradj le semmiről!

 

Chilis forro csoki

Chilis forro csoki

Chilis forro csoki

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük