A rendmániások kedvenc ételfotói

Wright kitchen

 

 

Brittanny Wright, a seattle-i fotós szereti maga körül a rendet. És a fotóin is.

Fotóalanyai különböző zöldségek, gyümölcsök, fűszerek vagy pékáruk, melyeket ő szín szerint csoportosít és fényképez. „Az én stílusom a szín” – mondja.

Szerinte az emberek szeretik rendszerezve látni a dolgokat. Jól esik a szemnek, ha az összetartozó dolgok egymás mellett vannak. Még kényszerbetegektől is kapott levelet, miszerint a képeit nézve egy kis időre megszabadulnak a saját maguk számára is idegesítő tickjeiktől.

A zöldségeket, gyümölcsöket általában a helyi termelőktől szerzi be (neki aztán el lehet „passzolni” az éretlen és túlérett terményt is 😀 ), amit aztán a fotózás után pedig vagy saját maguk fogyasztják vagy felajánlják adományként a rászorulóknak.

Ő maga is szeret főzni és a főzés tudományát is tanulja.

Lessétek meg az instagramon is (user: wrightkitchen), már több, mint 94 ezer követője van. Weboldala pedig itt található.

 

 

 

 

Wright kitchen image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Forrás: http://blog.foodnetwork.com/fn-dish/2015/05/playing-with-your-food-is-ok-when-it-turns-out-like-this/

http://wrightkitchen.com