A Mindmegette tavaszi receptversenyén nyertem Chefparade csokikurzust, amit most sikerült felhasználnom. Nem siettem el … 🙂 Bonbonozást szerettem volna, mert az olyan, aminek nehezen állnék neki otthon, illetve nincs hozzá felszerelésem sem.
Így esett a választál a marcipános bonbonok őszi gyümölcsökkel ízesítve témakörű kurzusra.
Ezek készültek:
– szőlőszemek marcipánnal, majd csokival bevonva
– datolyaszemek a mag helyén citrusos marcipánnal, csokival bevonva – ez volt a kedvencem
– aszalt szilva alkoholban megfőzve, összeturmixolva, ez marcipánnal összegyúrva és csokival bevonva
– csokiburokba töltött körtés-fehércsokis-marcipános krém, „borzasra” bevonva csokival
Nagyon jó hangulatban telt a 3 óra, melynek végén a saját bonbonjainkkal távoztunk.
|
temperálunk |
|
ezt az adag csokit bele kéne varázsolni abba a tartóba |
|
ezt az egészet én temperáltam 😀 |
|
kész! |
|
körtés töltelék betöltése a csokiburokba |
|
bonbonok még meztelenül |
|
támadááááás! |
|
bonbonok csokifürdőben |
|
csoki a padlón is … nem én voltam! 😀 |
|
végeredmény |
You must be logged in to post a comment.