A Mindmegette tavaszi receptversenyén nyertem Chefparade csokikurzust, amit most sikerült felhasználnom. Nem siettem el … 🙂 Bonbonozást szerettem volna, mert az olyan, aminek nehezen állnék neki otthon, illetve nincs hozzá felszerelésem sem.
Így esett a választál a marcipános bonbonok őszi gyümölcsökkel ízesítve témakörű kurzusra.
Ezek készültek:
– szőlőszemek marcipánnal, majd csokival bevonva
– datolyaszemek a mag helyén citrusos marcipánnal, csokival bevonva – ez volt a kedvencem
– aszalt szilva alkoholban megfőzve, összeturmixolva, ez marcipánnal összegyúrva és csokival bevonva
– csokiburokba töltött körtés-fehércsokis-marcipános krém, „borzasra” bevonva csokival
Nagyon jó hangulatban telt a 3 óra, melynek végén a saját bonbonjainkkal távoztunk.
 |
temperálunk |
 |
ezt az adag csokit bele kéne varázsolni abba a tartóba |
 |
ezt az egészet én temperáltam 😀 |
 |
kész! |
 |
körtés töltelék betöltése a csokiburokba |
 |
bonbonok még meztelenül |
 |
támadááááás! |
 |
bonbonok csokifürdőben |
 |
csoki a padlón is … nem én voltam! 😀 |
 |
végeredmény |
You must be logged in to post a comment.