NYEREMÉNYJÁTÉK – Nyerd meg a 16 ajándék egyikét!

Konyhalál nyereményjáték

 

A Facebookon átléptük a 20 000 like-ot, itt, a blogon pedig a 3 és félmillió oldalletöltést! Juhééééjjjjjjj! 🙂

Ahogy ígértem, köszönetképpen jön a hattttalmasóriási nyereményjáték!

 

Amikor 5 évvel ezelőtt elkezdtem blogolni… blablabla erről már írtam itt :) Az elején jó lassan, aztán meg egyre gyorsabban nőttek a blog „mérőszámai”, az oldalletöltés és a Facebook oldal „rajongói” (de béna szó ez!). Persze ezek csak számok, én is hozzászoktam, amiket látok, a Facebookon tizenezresekhez, de ha belegondolok, hogy ez mondjuk több, mint kétszer annyi, mint a szülővárosom lakossága, akkor rájövök, hogy ez iszonyat sok! Vagy a 3 és félmillió több, mint az ország harmada?! Szóval, ez kicsit ijesztő, közben persze nagyon jó. És bár sok minden nem múlik egy-egy recepten, de azért mégis van felelősség abban, amit leírok, mert ugye ha valakinek nem sikerül valami, akkor tuti a recept írója a hibás 😀

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a hobbyt, kreatív elfoglaltság a főzés-sütés is, utána a fotózás, az írás, de még a blogposztok „reklámozása” is. Igyekszem mindenben fejlődni, tanulni. És éppen ezért is figyelem lelkesen az ismerőseim friss vagy éppen már évek óta működő vállalkozásait, a legtöbbjük a hobbyját fejlesztette tovább úgy, hogy ma már fő- vagy mellékállásban végzi.

Így jött az ötlet, amikor láttam, hogy közeledünk a naaagy számokhoz, hogy megkérdezzem az ismerőseimet, barátaimat, hátha lenne kedve valakinek egy nyereményjátéknál közreműködni, felajánlva a saját terméküket vagy szolgáltatásukat. És úristen, csak kapkodtam a fejemet, jöttek az üzenetek! Igazán megtisztelő, hogy ilyen sokan látnak fantáziát bennem és a blogomban, hogy úgy gondolják, megéri nekik a felajánlás. Szóval így szupergigameganagy nyereményjáték kerekedett belőle, remélem, nektek is tetszeni fognak a nyeremények.

 

De mit kell tenni a nyereményért?

Vajon hány bejegyzés lehet a blogomon (2016.05.03-án). Tippeld meg (vagy számold össze 😉 ) és írd meg a számot IDE kattintva.

Csak a Facebookon a linkelt kép alá megírt tippek játszanak.

2016.05.03. 20:00 óráig lehet tippelni.

Eredményhirdetés: 2016.05.04-én. A nyerteseknek 3 napjuk lesz jelentkezni nálam, ha nem jelentkezik valaki, pótnyertest sorsolok helyette.

 

Ki lesz a nyertes?

A nyertest a kommentelők között fogom kisorsolni, nem csak a helyes tippelők között, szóval mindenkinek lesz esélye! 🙂

A tárgynyereményeket magyarországi címre tudjuk postázni, a szolgáltatások helyszíne adott. A nyerteseket összekötöm majd a nyeremények felajánlóival, a postázást, személyes átvételt vagy a szolgáltatás igénybevételének részleteit közvetlenül velük tudjátok megbeszélni.

 

Mik lesznek a nyeremények?

Hát ezek!

Olvassátok el barátaim bemutatkozóját is és ha tehetitek, támogassátok őket a vásárlásotokkal is.

 

 

Menthai – Tomkó Bori

1.nyeremény: 60 perces teljes thai testmasszázs

Menthai nyeremény

2. nyermény: 90 perces lávaköves masszázs

Menthai nyeremény

Tomkó Bori, mentálhigiénés tanácsadó, okleveles tradicionális thai- és wellness-masszőr vagyok. A lélek és test egységében hiszek, annak harmonikus, egészséges működésében. Ennek az egyensúlynak a megtalálásában és fenntartásában segítek minden hozzám fordulónak.

Mottóm: „Szeresd azt, aki vagy és keresd meg azt, aki lehetnél! „

Miért kezdtem el blogot írni? Mert ez egy jó lehetőség arra, hogy olyan tartalmakat osszak meg olvasóimmal, amikkel lelkük-testük épülését, gyógyulását segíthetem elő. Valamint megosszak hasznos információt olyan technikákról-praktikákról-módszerekről, amivel jobban érezhetjük magunkat testileg-lelkileg, ki tudja hozni mindenki magából a maximumot, azokat a rejtett tartalmakat, képességeket, ami benne van.

A masszázsokkal is azért kezdtem el foglalkozni, mert mivel nem vagyunk egyformák, így nem mindenki tud megnyílni azonnal egy segítő beszélgetés keretében. Viszont stresszből, ilyen-olyan mozgásszervi fájdalomból, fáradtságból kijut mindenkinek. Ezeknek gyakran lelki eredete van. És erre mind a thai-, mind a lávaköves és wellness-masszázsok (csokoládés, mézes, kókuszos, algás, iszapos, stb.) tökéletes gyógyírek.

Menthai blog: https://menthai.cafeblog.hu/

Menthai Facebook oldal: https://www.facebook.com/menthai.hu/

A Menthai thai masszázsát Edit Kemenczeiné Varga, a lávaköves masszázsát Edit Dittiedit nyerte

 

Redphoto – Vörös Ákos

3. nyeremény: Nyereménykártya, melynek tulajdonosa részt vehet egy porté vagy páros, esetleg családi fotózáson 1-2 órában, Balatonfüreden és/vagy környékén. Értéke: 25.000 Ft.

Redphoto ajándékkártya

Vörös Ákos vagyok. Néhány éve kezdtem el tudatosan használni és kihasználni a fényképezőgépem adottságait. Megéreztem az egésznek a varázsát és akkor határoztam el, hogy továbbfejlesztem a tudásom. A képzés azóta is zajlik. Sokszor elképedve nézem, hogy a technika mire képes, máskor pedig rájövök nem a felszerelés teszi a fotóst.

Ez a tevékenység egy jó munka, ami egyben szórakozás/kikapcsolódás is és valami, ami egy időre elmozdít a monitor elől és közel visz a természethez, a művészethez, kirepít az egzakt világból.

Találkozni emberekkel, mosolyt csalni az arcukra a saját fényképükkel nagyon jó érzés, ami inspirál és erőt ad. Fényképezni jó, hiszen emléket őriz, pillanatokat örökít meg. Ezekért a pillanatokért dolgozom.

Redhoto honlap: http://www.redphoto.hu/

Redphoto Facebook oldal: https://www.facebook.com/redphoto.hu

A Redphoto fotózás nyertese: Bea D. Varga

 

Ceruza és festett portrék – Fekete-Vincze Beáta

4. nyeremény: 1 db A4-es méretű egyszemélyes festett portré (lehet személyes kép, vagy ismert ember is) 10 000 Ft értékben.

Ceruzaportrék nyeremény

5. nyeremény: 2 napos (szombat-vasárnap) jobb-agyféltekés módszeren alapuló portré festő-rajzoló tanfolyam 1 fő részére 45 000 Ft értékben, budapesti helyszínnel (1118 Budapest, Törökugrató u. 3).

Mindkét nyereményt 2016.08.31-ig lehet felhasználni.

Ceruzaportrék nyeremény

Fekete-Vincze Beáta vagyok, a Ceruza és festett portrék Facebook oldal tulajdonosa. 2012-ben hobbi szinten kezdtem a portrérajzolás, hogy egy kicsit kiszakadjak a hétköznapokból, viszont a sorozatos megkeresések miatt hamar önálló vállalkozássá nőtte ki magát. Tavaly óta már tanfolyamokat is tartok, idén pedig az eddigi tapasztalatokat átültettem vízfestékes festésre, így meglett az új, nagy szerelem, az akvarell portré festés, és ennek a tanfolyami változata.

Ceruza és festett portrék Facebook oldal: www.facebook.com/ceruzaportrek

A Cerura és festett portrék festett portréját Krisztián Bodó, a jobb agyféltekés festő-rajzoló tanfolyamot pedig Bernadette Harsányi nyerte.

 

HGLASSDESIGN – Horváth Csaba

6. nyeremény: üveg falióra, mérete: 42×6 cm, színe: topáz-fehér

Hglassdesign nyeremény

Kapcsolatom az üveggel évtizedes múltra tekint vissza. Kezdetben ékszerek készítettem, melyek sikerein felbátorodva mertem nagyobbat álmodni: megvettem egy üvegrogyasztó kemencét. Ekkor alapítottam a Horváth Üvegtechnika Kft-t, melyben egy személyben végzem a tervezéstől az értékesítésig az összes feladatot. Elvem, hogy csak mások számára értéktelenné vált, kidobásra ítélt ablaküveget használok az összes termékem elkészítéséhez. Pár éve készült el webshopom, a HGLASSDESIGN.COM, itt az összes forgalmazott termékem megtalálható. Kellemes időtöltést a böngészéssel, vásárlással!

HGLASSDESIGN webshop: http://hglassdesign.com/

HGLASSDESIGN Facebook oldal: https://www.facebook.com/hglassdesign/

A HGLASSDESIGN órájának nyertese: Lakosné Bán Erzsébet

 

Írástól Lélekig – Pintérné Mirza Anna

7. nyeremény: Kézírásod segítségével 2 oldalas személyiségkép felállítása. Meg fogsz lepődni, mennyire találó lesz!

Írástól lélekig nyeremény

Pintérné Mirza Anna vagyok, grafológus, pedagógus, két kisfiú anyukája.

A grafológia nem csodaszer, nem varázslat, nem jóslás: nem tud mindent. De amire képes: segíthet a harmóniád megtalálásában. Az írásodból egy részletes személyiségképet tud felállítani. Meglátja, amit esetleg még nem fogalmaztál meg magadnak, segít még őszintébbnek lenni.  A grafológia ugyan nem oldja meg a problémákat, nem hozza meg helyetted a döntést, de támpontot ad, merre indulj el – ha szeretnél változtatni. Egyet mindenképp nyerhetsz: az írásod elemzése bebizonyítja, hogy megismételhetetlen és egyedi vagy!

Írástól Lélekig blog: www.irastollelekig.cafeblog.hu

Írástól Lélekig Facebook oldal: https://www.facebook.com/irastollelekig

Az Írástól Lélekig ajándékának nyertese: Molnárné Györgyi

 

BlackBunny Csokoládé Manufaktúra – Háló Zsuzsi

8. nyeremény: Kézműves bonbonválogatás, amelyben a következő bonbonok találhatóak: chilis, gyömbéres, sós-karamelles, kókuszos-citromos, fahéjas, mogyoróvajas.

BlackBunny nyeremény

Háló Zsuzsi vagyok, a hajdúszoboszlói BlackBunny Csokoládé Manufaktúra csokoládé készítője.

Sydneyben, Ausztráliában tanultam ezt a különleges, kézműves mesterséget, és az ott megtapasztalt könnyed játékosságot és szárnyaló szabadságot átültetve az itthoni csokoládék világára szokatlan és olykor meghökkentő, mégis édesen zamatos, mesés ízek harmóniáját megteremtő csokoládé kreációkat állítok össze.

A selymesen olvadó csokoládé és a karakteres fűszerek tökéletesen harmonikus kombinációját megtestesítő csokoládéimat és bonbonjaimat megkóstolva egy felejthetetlen és páratlan élményben lesz részed, mintha egy ízutazásra indulnál, eddig ismeretlen, fűszeres és krémes, lágy és selymes, egzotikus ízek birodalmába.

A legkedveltebb termékeink a fűszeres forrócsokoládék, melyet csak elkeversz egy bögre forró tejben, és máris élvezheted a szádban a selymes csokoládé és a tihanyi levendulamezők kényeztető levendulájának izgalmas duettjét vagy az édeskés, mediterrán bazsalikom és a lágy tejcsokoládé páratlan harmóniáját.

A saját készítésű csokoládék széles kínálatával várunk benneteket, tábla csokoládék, cukormentes csokoládék, valamint egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk! 😉

BlackBunny honlap: www.egyedibonbon.com

BlackBunny webshop: www.fuszerescsokolade.hu

BlackBunny Facebook oldal: www.facebook.com/bbcsoki

A BlackBunny csokiválogatás nyertese: Hovanyecz Ferencné Takács Ilona

 

Salsa Core – Kovács Szilvia

9. nyeremény: 5×2 órás intenzív salsa kurzus a Salsa Core tánciskolában, melyből minden alkalom első óráján ingyen vehetsz részt

A kupon 06.24-től 07.01.-ig időszakra érvényes.

Salsa Core ajándék kupon

A Salsa Core Club 7 barát összefogása azért, hogy együtt népszerűsítsük a new york-i stílusú salsát, mely mindannyiunk szenvedélye. A salsa volt a közös pont, ami összehozott minket. Tanítunk, szervezünk, sokat nevetünk és táncolunk. A jókedv, kreativitás és mások segítése jellemez minket. Azt az életszeretetet, amit képviselünk szeretnénk átadni mindenkinek.

Salsa Core Facebook oldal: https://www.facebook.com/SALSA-CORE-CLUB-493193337523829/

A Salsa Core ajándékának nyertese Edina Diószegi.

 

EasyAdmin.hu – Hegyi Barbara

10. nyeremény: 2 óra ajándék ügyintézés és adminisztráció (hivatali ügyintézés, gépelés, szövegszerkesztés, postázás, számlázás, iratok rendszerezése). Értéke: 6.000 Ft. Felhasználható: 2016. június 30-ig.

EasyAdmin nyeremény

Több KKV-nál megfordultam az elmúlt 12 évben, mint munkaügyi-, pénzügyi-, sales asszisztens. Igen, a kulcsszó mindenhol az asszisztens volt. Majd jött az ötlet, hogy miért ne lehetne egyszerre több helyen is segíteni embereket, vezetőket. Ekkor sodort minket a sors egymás útjába munkatársammal, Évivel. Egy közös munkával kezdődött, majd a közös alkotás öröme mélyítette tovább a köteléket.

Azért fogtunk össze, hogy megmutassuk, lehet mobilis és online elérhető egy asszisztens, állandó bérköltség nélkül, bármikor, bárhonnan. Támogató, megoldó hozzáállásunkkal biztos támaszai lehetünk mind a magányszemélyeknek, mind a vállalkozóknak, az adminisztráció és a hivatali ügyintézés ingoványos talaján. Így jött létre az EasyAdmin, ahol adminisztrációs szolgáltatást, ügyintézést, asszisztenciát nyújtunk ügyfeleink számára.

EasyAdmin honlap: http://easyadmin.hu/

EasyAdmin Facebook oldal: https://www.facebook.com/Easyadminhu-755801611197950/?fref=ts

Az EasyAdmin ajándékának nyertese: Marcsi Nagy Gáborné

 

Aranyharmat – Arany Szabolcs

11. nyeremény: 1 palack Aranyharmat Szabolcsi szilvapálinka

Aranyharmat nyeremény

12. nyeremény: 1 palack Aranyharmat Szabolcsi almapálinka

Aranyharmat nyeremény

13. nyeremény: 1 palack Aranyharmat Kékfrankos szőlőpálinka

Aranyharmat nyeremény

A céget barátommal ketten hoztuk létre, pár évvel ezelőtt. Nem volt kérdés, hogy ebben hasonlóan gondolkodunk, és mindketten szeretnénk a pálinkán keresztül képviselni és megvalósítani az elképzeléseinket. Régi álmunk volt, hogy az általunk elképzelt pálinkákat saját cégér alatt töltsük palackba. Bár én borász végzettséggel rendelkezem, mindketten az ipar, a kereskedelem, és az élet más területein szereztünk tapasztalatokat. Ez csak tovább erősítette elhatározásunkat: ezt az utat is járnunk kell. Fajtaválasztásainkban és technológiánkban is rendhagyó fogásokhoz igyekszünk nyúlni, meglepni az igényes pálinka kedvelőit, és tovább emelni a pálinka szó valódi nimbuszát.

Aranyharmat honlap: http://www.aranyharmatpalinka.hu

Aranyharmat Facebook oldal: https://www.facebook.com/Aranyharmat-P%C3%A1linka-Manufakt%C3%BAra-323167557776319/?fref=ts

Az Aranyharmat pálinkákból 1-1 palackkal nyert: Ernő Györök, Angeli Márta, Dóra Gyányi

 

Gyereketető – Sárosdi Virág

14. nyeremény: boltos lapbook

Gyereketető nyeremény

Sárosdi Virág vagyok, és a Gyereketető.hu honlapot írom, gondozom.
A honlapon elsősorban édesanyák és pedagógusok találnak segítséget a 3-10 éves gyerekekkel való játékos fejlesztéshez, illetve tanuláshoz.
Azért dolgozom, hogy minél több gyermek számára élmény és öröm legyen a tanulás, hiszem, hogy ez legteljesebben a játékokon keresztül tud megvalósulni.
A felajánlott nyeremény egy lapbook, ami a játékos tanulás egyik eszköze. 
Mivel magam is hat gyermek édesanyja vagyok, megtapasztaltam, milyen az, amikor a gyerekekkel kell elintéznem a bevásárlást. Hogy ez ne nyűg és hisztikezelés legyen csupán, olyan feladatokat találtam ki a gyerekeimnek, hogy számukra is egy érdekes feladat legyen a boltban eltöltött idő.
A lapbook 10 ilyen játékos kihívást tartalmaz. Így miközben a vacsorához bevásárolsz, a gyermeked játékos formában tanulhat valami újat a világról. A házimunkából így lesz minőségi idő, amit a gyermekeddel tölthetsz.”

Gyereketető honlap: http://gyereketeto.hu/

Gyereketető Facebook oldal: https://www.facebook.com/Gyereketeto

A Gyereketető lapbookjának nyertese: Melinda Ferencz

 

LArt Stúdió – Demeter Attila, Varga Gyula

15. nyeremény: 2 személyes másfél órás fotózás, amely 10 darab retusált képet tartalmaz.
A nyeremény átruházható és a sorsolástól számított 1 hónapig felhasználható Budapesten, megbeszélt időpontban.

LArt Stúdió nyeremény

LArt Stúdió holnap: http://lartstudio.hu/

LArt Stúdió Facebook oldal: https://www.facebook.com/lartstudio.hu

A LArt Stúdió fotózásának nyertese: Tímea Kiglics

 

Hat Hónap Reg-Enorral – Kása Renáta

16. nyeremény: 

2 x 0,5 l Reg-Enor ital (Személyes átvétellel valamely szolgáltatás igénybevételekor.)
Vércseppanalízis 1 fő részére (Helyszín: Veresegyház vagy Budapest)
Fizikai állapotfelmérés 1 fő részére (Helyszín: Budapest)
A nyeremény összértéke 35 000 Ft.
A nyereményben foglalt szolgáltatás (vércseppanalízis, fizikai állapotfelmérés) 2016. május 31-ig használható fel.

Hat hónap Reg-Enorral blog nyeremény

Kása Renáta, Nata vagyok a Hat Hónap Reg-Enorral blog szerzője. Túlsúlyos, a jo-jo effektus tapasztalati szakértője, sajnos. Környezetemben többen látványos fogyást értek el a Reg-Enor segítségével és ami a lényeg: nem híztak vissza. Nos, nekem is ez a célom, amit el is fogok érni. Arról szól a blog, hogy hogyan. Tarts velem! 🙂 Kérdésed van? Tedd fel bátran, rossz kérdés nem létezik. 😉

Ha kedvet kaptál a Reg-Enor kúrához és most azonnal kezdenéd, akkor úgy tudok a leghatékonyabban segíteni, ha közvetlen kapcsolatban vagyunk. Elsö lépésként felajánlok Neked egy kedvezményes vásárlási lehetöséget, amit minimum 3 flakon -másfél havi adag – Reg-Enor egyidejü megvásárlása esetén, regisztrációt követöen tudsz érvényesíteni. A regisztrációhoz szükséges ajánlói kód:154148

A nyereményt együttműködésben felajánlotta:
Dr Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember (Egy Csepp Csoda Egészségközpont)
REGENOR szakértői szemmel Facebook: https://www.facebook.com/groups/901792859913006/
Papp Zoltán, erőszak elhárítási szakértő-edző (Holisdac Önvédelmi Akadémia)
Kása Renáta (Nata), parapszichológus-pszichopedagógus (a Hat Hónap Reg-Enorral blog szerzője)
Hat Hónap Reg-Enorral blog: http://hathonapregenorral.blogspot.hu
A Hat Hónap Reg-Enorral nyereménycsomagjának nyertese: Oláh Tünde

 

 

 

Ha tetszenek a nyeremények, játssz velünk, kattints IDE a válaszadáshoz! Tehát a kérdés: szerinted hány blogbejegyzés található a blogomon?

Remélem, hogy nektek is tetszenek a nyeremények, én ezúton is szeretném megköszönni a bőkezű felajánlásokat.

 

 

Konyhalál nyereményjáték