Távíró – virtuális asszisztens

 

Nem győzöd már egyedül?

Nincs időd, kedved megcsinálni?

Időszakosan van szükséged plusz segítségre?

Betegállományba került az egyik munkatársad?

Nem szeretnél alkalmazottat felvenni?

Csak az elvégzett feladatokért akarsz fizetni?

Akkor neked egy virtuális asszisztensre van szükséged!

 

Kreatív és unalmas munkádba is szívesen besegítek!

Miben tudok neked segíteni?

– Facebook-oldal kezelés – a saját oldalam, a Konyhalál (www.facebook.com/konyhalal) több mint 37 ezer követővel rendelkezik, emellett kezelem más cégek oldalait is

– cikkírás – tágan értelmezett gasztro témában írok a blogomra: https://konyhalal.cafeblog.hu, ez 7,5 millió oldalletöltés felett jár, emellett hírszerkesztőként, cikkíróként dolgoztam az egyik nagy online portál több oldalán, ahol aztán volt minden a politikától a bulvárig. Többféle profilú cégnek írok blogposztokat különböző témákban.

– „blogtuning” – 8,5 év blogolás és online tartalomírás tapasztalatom és talán az átlagosnál erősebb „józan paraszti eszem” van ahhoz, hogy mire van szüksége az olvasódnak, hogy megtalálja, amit szeretne és nálad is maradjon: https://konyhalal.cafeblog.hu/2018/01/06/szemelyre-szabott-online-blogtuning-program-bloggereknek/

– adatbevitel, termékfeltöltés webáruházba, hanganyag gépelése stb. – lehet, hogy unalmas, de nekem gyorsan megy

– helyesírási hibák javítása – hobbi nyelvtannáci vagyok, engedd, hogy kiéljem ezt a fajta perverziómat

– e-mailes ügyfélszolgálat stb.

Idegenvezetőként érettségiztem, műszaki menedzserként diplomáztam, beszerzőként és üzletkötőként kezdtem a pályafutásom ruhaipari területen, majd jött a rendkívül egzotikus hangzású „elfekvő készlet értékesítői” szakasz, amit emeléstechnikai termékmenedzser, végül hírszerkesztő, cikkíró munka követett. Ha nem mondjuk, agysebészetről van szó, akkor jöhet viszonylag sokféle téma.

 

Ha úgy érzed, segítségre van szükséged a fenti témákban, keress meg és a konkrét feladatok ismeretében adok árajánlatot.

 

Morvai Linda

Távíró – virtuális asszisztens

E-mail: linda.morvai@gmail.com

Tel: 70/220-8711