Mosd le magadról a hájat fogyasztó szappannal!

 

A fogyással kapcsolatban általában az az alapvető „elvárás”, hogy az diéta és mozgás, sőt, alapvetően bármiféle erőfeszítés nélkül történjen. Így aztán nem csoda, hogy nagy piacuk van a könnyű fogyást ígérő fogyasztószereknek. Van, amiben van ráció, mert eltelít, kevésbé leszünk éhesek tőle, de olyan termékeket is kínálnak, amiknek „működésére” nehéz értelmes magyarázatot adni. És van, aki meg is veszi, mert el akarja hinni, hogy így is lehet.

Dédanyáink sem voltak kevésbé hiúak, bár az ő testük nagy részét még a ruha jótékony homálya fedte. De fogyni ők is akartak és mozogni vagy kevesebbet enni ők sem. Milyen szerencse, hogy ott volt nekik a fogyasztó szappan!

A Central London szappanja a reklámja szerint a kritikus területeket bedörzsölve lefogyasztja azokat – és ráadásul csak azokat.

Milyen egyszerű! Lenne…

„Csodával határos módon tünteti el a tokát, a hasat, a vastag bokát, csuklót, kart és vállat, a széles hátat, vagy bármilyen felesleges zsírt a testről” – hangzott az ígéret, ami persze csak ígéret maradt.

Viszont a gyártó pénzvisszafizetési garanciát is ígért, amennyiben nem mentek le a kilók, de feltehetőleg kevesen tudták bizonyítani, hogy nem voltak az „utána” állapotnál kövérebbek „előtte”.

Manapság már nincs fogyasztó szappan, viszont vannak például fogyasztó krémek… ki lehet próbálni őket! 🙂

 

Olvasd el ezt is: A 10 legőrültebb diéta

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook-oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

Forrás: DailyMail