Kulcsos pörkölt és rántott semmi – a legelfuseráltabb kajarendelések

 

Ismered azt az érzést, amikor már nagyon éhes vagy, böngészed az étlapot vagy az ételrendelési oldalon a menüt, meglátod a kedvenc kajád nevét és már akkor megindul a nyálelválasztásod? Nagyokat nyelve várod, hogy megérkezzen az étel, elképzeled, hogy tele lesz minden földi jóval. Ahh, de jót fogok enni!

Aztán megkapod.

És nem tudod, hogy ez most egy kandi kamerás vicc vagy komoly.

Az alábbi fotókon szereplő ételeket valakik elég komolyan gondolták ahhoz, hogy kiadják a kezükből. Talán nem ártana elgondolkodniuk valami más meló keresésén. Ha már ez nem megy…

 

Ez itt egy sajtburger. Gazdagon megrakva minden belevalóval. Bár azt a sajtot még félbe is lehetett volna vágni, nehogy megülje szegény fogyasztó gyomrát.

Pite extra feltéttel. Ez azért felveti azokat a kérdéseket, hogy mióta állhat ez ott és hogy vak ember csomagolta-e.

Csirkés taco. Mondjuk, ebben legalább nem lehet panasz a csirkehús mennyiségére. Csak a benne levő csont nehezíti meg egy icipicit a fogyasztását.

Halburger. Valószínűleg, azt nem említették az étlapon, hogy csak sneci lesz benne.

Do-it-yourself cézár-saláta? Vagy ezt hogy kell enni? Azon kívül, hogy talán néhány összetevő hiányzik belőle.

A tálalás se semmi, mert mióta iszunk salátát pohárból, de a salátát se vitték túlzásba, persze adhatták volna csak a leveleket, de került rá némi extra (talán diószórás?) is. Ötpontos!

Lasagna, amiben furcsa módon „összegöndörödtek” a tésztalapok.

A tálalás bajnokának győztes alkotását láthatjuk: banános-csokis palacsinta. Gyönyörű az elrendezés, tökéletes a textúrák és színek összhangja!

Ez a tojásos szendvics csak messziről látta a hozzávalókat.

Aki sütött már rántott sajtot, az talán tudja, hogy nem nehéz rántott sajtból rántott semmit előállítani, de azért egy szakképzett szakácstól nem pont ezt várnánk.

Áfonyás muffin. Van benne áfonya? Van. Akkor mi a probléma?

Inkább ne akard tudni, hogy hogy kerülhet a kajádba egy komplett kulcscsomó, mert csak rosszabb lesz neked. De vigasztaljon a tudat, hogy te csak éhes maradsz, a „díjnyertes” szakács meg hazamenni se tud…

 

 

Nézd meg ezeket is:

Áruházi bakik – a vásárlás is lehet vicces

25 vicces konyhai baklövés

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iraktozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Forrás: BuzzFeed