A legextrémebb főzős videók

Szerintem aki kicsit is szeret főzni, sőt, főzni nem is, de enni igen, az szokott főzős műsorokat nézni a tv-ben. Mert ott olyan egyszerűnek tűnik az egész, ráadásul annyira ínycsiklandóak tudnak lenni a képsorok, hogy megindul az ember nyálelválasztása.

Természetesen a gasztrobloggerek is igyekeznek ezeket a videókat házi körülmények között „leutánozni” és az egyre jobb kameráknak, világításnak köszönhetően vannak tényleg kitűnő minőségűek is. (Én egyelőre még nem próbálkoztam ilyennel.)

És vannak, akik nem annyira a tv-műsorokra akarnak hasonlítani, hanem az extremitásukkal valami teljesen egyedit akarnak létrehozni. Hát, azt hiszem, sikerült 🙂 Nézzük az én kedvenceimet! 

 

Babakonyha újratöltve. Felhívom a figyelmet a miniatűr eszközökre, ezeket még most is megirigylem 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=KyUp0yO_QVI

Hogyan nézess a férfiakkal is főzőműsort? Hát így! Szerencsére a stratégiailag fontos pontokon mindig felbukkan egy-egy zöldség, miegymás… Szerintem miegirigyelte Jamie Olivertől a pucér szakács titulust.

https://www.youtube.com/watch?v=acjK8aPKTw0

Ő az abszolút kedvencem! Muszáj röhögni rajta! Bejön egy cuki csajszi és konkrétan végighörgi a receptet 😀 Imádom 🙂

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂