Nyereményjáték és ételrendelés féláron

 

Nyereményjáték

 

 

El sem hiszem! A Konyhalál Facebook oldalára bejelentkezett a 15 000. like-oló, követő is!

Ez egy olyan szép kerek szám, hogy jó lenne megünnepelni valamivel … Például egy kis nyereményjátékkal és egy nagy kedvezménnyel!

 

Korábbi játékaim során a játékosoknak főzni vagy sütni kellett valamit, ezúttal most nem kell, sőt, a nyertesek (és a nem nyertesek is!) a Netpincér jóvoltából készen kapják az ételt!

 

Ha már gasztroblogot olvasol, gondolom, te is igazi ínyenc vagy. Vagy azért, mert szeretsz főzni és mindig új receptek után kutatsz vagy azért, mert enni szeretsz és inkább „megrendeled” a finomságokat párodnál, anyukádnál … vagy egy házhozszállító cégnél 🙂

 

6 jel, ami arra utal, hogy igazi ínyenc vagy!

Az ínyencek kifinomult ízléssel rendelkeznek az ételek és italok terén. A Netpincér érti ennek a különleges csoportnak a nyelvét, hiszen több mint hatszáz étteremmel áll kapcsolatban, azért hogy a legjobb fogásokat szolgálhassa fel mindenkinek. De ki számít igazi ínyencnek? A Netpincér összegyűjtötte a legfontosabb jeleket, amik arra utalnak, hogy ehhez a különleges csoporthoz tartozol. Ha az alábbi pontokból legalább háromban magadra ismersz, akkor már biztos; igazi ínyenc vagy!

  1. Akciófilm helyett főzőműsorok – Az igazi ínyenc a főzés szerelmese. Sokan a „Halálos Autós Lövöldözős Üldözés 6” alatt sem olyan izgatottak, mint mi, amikor kedvenc főzőműsorunkban izgulunk azon, hogy a szuflé ne essen össze.
  1. Ha nincs idő, akkor is különlegeset eszünk – Sokszor vagyunk úgy, hogy hullafáradtan hazaesve a munkából, vagy egy lusta vasárnap délelőtt egyszerűen nem vagyunk hajlandóak főzni. Szerencsére a technika ma már megment minket attól, hogy farkaskutyák falják fel éhségtől legyengült testünket. Ha ételt rendelünk, nekünk nem a pizza az első, ami eszünkbe jut, és szerencsére a Netpincéren böngészhetünk egészen különleges éttermek ételei között is.
  1. Sajtok tudója –Arra a kérdésre, hogy milyen sajtokat ismerünk, kétféle válasz van. Az átlagember így felel: „Hát van a lukacsos, a mackó, a büdös, meg az, amit a spagettire szórok.” Egy ínyenc válasza viszont a következő:„Trappista, brie, rokfort, gouda, edámi, cheddar, camembert, parmezán… Soroljam még?”
  1. Sajt lekvárral, hús gyümölccsel, nincsenek határok – Tudjuk, hogy a camembert isteni áfonyalekvárral és nem ijedünk meg a baconbe csavart sárgadinnyétől sem. Értünk ahhoz, hogy új párosokat alkossunk meg, amik első hallásra érdekesnek tűnhetnek, de első ízlelésre kiderül, hogy jól döntöttünk.
  1. Pont erre volt szükségem! – Szerintünk a ház szíve és központja a konyha, és mindent megteszünk, mindent megveszünk annak érdekében, hogy birodalmunk tökéletes legyen. Képtelenek vagyunk ellenállni egy újabb spéci konyhaeszköznek, kiegészítőnek. Hasznos? Kell! Szép? Kell! Illik az terítőhöz? Kell! Terítő? Naná, hogy kell!
  1. Utazás külföldön – Nálunk a külföldi ételek felfedezése itthon is felér egy világutazással. Nem csak azt tudjuk mi a sushi, de ismerjük a különböző nigiriket, makikat. Tudjuk, hogy a hummusz nem humusz és helyesen ejtjük ki az külföldi ételneveket. Ha egy idegen országban járunk, biztos, hogy megkóstoljuk a helyi ételkülönlegességeket és nem rántott húst kérünk rizibizivel.

Legyünk büszkék rá, ha mi is igazi ínyencek vagyunk és ünnepeljük meg valami különlegesen finom étellel! Megérdemeljük.

Melyik pontok igazak rád? Írd meg kommentben!

 

És akkor jöjjön a nyeremény és a hozzá kapcsolódó feladatok:

FELADAT:

1. Írd meg a blogbejegyzés alatti kommentben, hogy melyik pontok igazak rád az ínyenc-tesztben!

2. Írd meg – szintén itt, kommentben – a blogról a kedvenc bejegyzésed (lehet recept vagy bármi más is) címét vagy sütid nevét.

+1 Ha tetszik a blog, iratkozz fel a blogkövetésre (itt, jobb oldalon) és a Konyhalál Facebook oldalára. Ezek nem feltételek, csak akkor tedd, ha tényleg tetszik 🙂

A hozzászólók között sorsolással döntöm el, ki lesz a 3 nyertes, csak azok kerülnek a sorsolási kalapba, akik az 1. és 2. feladatot is teljesítették.

A játék időtartama: 2015. július 10.-2015. július 19. 23:59

NYEREMÉNY:

A Netpincér felajánlott 3 db 1500 Ft értékű ételrendelési kupont, melyet a mobil applikációjukon keresztül használhat fel a 3 db nyertes az általa választott étteremnél. Bármihez van kedved, náluk megtalálod, legyen az pizza, hamburger, sushi, kebab, wasabi, gyros, kínai vagy akár édesség is! 🙂

 

NEM NYERTÉL? ITT  AZ 50 %-OS KEDVEZMÉNY!

Azok se csüggedjenek, akik nem nyernek. Most egy különleges akció keretében 50 %-os kedvezménnyel rendelhetnek a Netpincér mobilapplikáción keresztül a Konyhalál olvasói!

Így kapod meg a kedvezményt:

Töltsd le a telefonodra, tabletedre a Netpincér applikációt! Íme a linkek hozzá:

iOS: https://app.adjust.com/cucjxv?campaign=NP_SI_Konyhalal_iOS

Android: https://app.adjust.com/vjq70w?campaign=NP_SI_Konyhalal_Android

Válaszd ki az éttermet és hogy mit szeretnél rendelni.

Válaszd az online fizetési módot.

Írd be a kuponkódhoz, hogy NPKONYHALAL

Fontos: 

Csak online fizetési mód és a kód megadása esetén érvényes.

A kódot csak az első mobilos vásárlás esetén tudjátok használni 2015.07.31-ig bezárólag, illetve amíg a készlet tart.

Más kedvezménnyel nem összevonható.

Maximális rendelési érték 30.000 Ft.

 

kupon Netpincér

 

 

Sok sikert kívánok mindenkinek a játékhoz, jó étvágyat az ételekhez – akkor, ha ti főzitek, akkor is, ha rendelitek – és köszönöm még egyszer, hogy ilyen sokan olvastok! 🙂

 

Megtörtént a sorsolás, a szerencsés nyertesek a következők:

Orsi Maya

Adrienn Vircsák

Márkus Edina

Gratulálok, kérem, vegyétek fel velem e-mailben a kapcsolatot (linda.morvai@gmail.com).

 



12 thoughts on “Nyereményjáték és ételrendelés féláron”