A gasztroblogger karácsonyi kopogtató ajtódísze

karácsonyi kopogtató

 

Barátnőimmel sokéves hagyomány a közös adventi koszorú készítése. Minden évben összegyűlünk és nagy beszélgetések közben hol lassabban, hol gyorsabban készülnek a művek. Van ennek egy kis vicces „koreográfiája”, erről, illetve a tavalyi koszorúkról itt olvashatsz.

Idén ismét nem koszorút készítettem, hanem kopogtatót az ajtóra.

És idén „gasztrosítottam”, azaz konyhai kiszúrók segítségével „öltöztettem fel”.

 

A koszorúalapot pólóanyaggal burkoltam be, ezt nem is rögzítettem külön, csak egy natúr raffiaszálat körbetekertem rajta.

Ezután következtek a kiszúróformák feldrótozása. Drótozni kellett és nem ragasztani, mivel szeretném még ezeket használni. A méziformát 3 ponton rögzítettem, a fejénél és a két kezénél. Alul a kiszúróbetűket egy vagy két ponton, ahogy a betű formája kiadta.

Került még rá 3 ezüstszínű karácsonyfadísz is, ezekről levágtam az akasztókat és felragasztottam, valamint piros raffia- és piros kockás textilmasni.

Nem akartam túldíszíteni, úgyhogy mást nem is tettem rá.

Azt hiszem, ez alapján mindenki látja, hogy aki ebben a lakásban él, az szeret sütni 🙂

 

 

Csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához is további karácsonyi és karácsonyi ötletekért és receptekért!

 

Játssz velem a Konyhalál Karácsonyi KözösKedd játékon és nyerd meg a 4 nyereménykönyv egyikét (már most lehet rá jelentkezni!).

 

Karácsonyi kopogtató