Konyhalál KözösKedd – 8. Ázsia
Remélem, már mindenki tudja és várja, itt a KözösKedd játék, ahol minden héten kedden megadok egy témát és ezzel kapcsolatban aznap várom a bloggerek képeit és linkjeit, amelyekből másnapra egy gyűjteményt szerkesztek.
Amerika után folytassuk virtuális utazásunkat egy másik kontinensre, Ázsiába. Kínai, japán, indiai, arab, thai? Jöhet mindenféle ezzel kapcsolatos recept, vagy az ilyen hatású díszítés, mai témánk:
Á Z S I A !
Kérem, hogy a “szabályokat” olvasd át, akkor is, ha azt gondolod, már tudod És kérem, hogy tartsátok is be – ezzel megkönnyítitek a dolgomat. A képeket és linkeket aznap a Konyhalál Facebook oldalának üzenőfalára várom (de tényleg oda, nem a képek alá, nem a csoportok üzelőfalára stb.! úgy látom, ezt a legnehezebb betartani ). Ezek természetesen lehetnek régi bejegyzések, de ha valakit aznapra megihlet a téma, akkor az újakat is még nagyobb szeretettel várom! Egyelőre mindenkitől maximum 3 db-ot kérek! Lehetőleg az üzenőfalra egyesével, képpel és természetesen linkkel töltsétek fel a recepteket. Ha valakinek nincs blogja, de szeretné, ha bekerülne a válogatásba, kérem, hogy pötyögje be a receptet is a kép mellé.
A témakiírásos blogbejegyzés alá folyamatosan töltöm fel az általatok küldött képeket és linkeket. Ha minden jól megy, legkésőbb szerda délig felkerül az összes, tehát érdemes visszanézni a bejegyzésre.
Ha Te is jelzed a saját beküldött blogbejegyzésed alatt, hogy ez a recept részt vesz a Konyhalál KözösKedd gyűjteményében (az aktuális linkkel), azt megköszönöm. Ha van kedved, vidd hírét a játéknak, úgy jó, ha minél többen vagyunk, minél sokszínűbb a gyűjtemény! Blog oldalsávba való kép:
Hozzá a link: https://konyhalal.cafeblog.hu/kategoria/kozoskedd/
Várom az egzotikus receptjeiteket, képeiteket!
A kollekció:
Sütök-Főzök: Csirkés-zöldséges pirított tészta
Fűszermánia: Kínai zöldséges tészta 2 in 1
Gizi receptjei: Szecsuáni sült csirkemell
Gizi receptjei: Zöldséges-tojásos sült rizs
Gizi receptjei: Édes-csípős csirkeszárny
Egy kicsi bors: Pirított rizstészta csirkemellel
Egy kicsi bors: Csokoládés wassant tangzhong technikával
Kabóca a konyhában: Garnélás sült rizs
Rozmaring & Ibolya: Fokhagymás hátszín gyömbéres spenóttal
Rozmaring & Ibolya: Chop suey
Rozmaring & Ibolya: Jiaozi
Wannabe chef: Vietnámi palacsinta – bahn xeo
Wannabe chef: Gjóza – húsos töltött táskák
Wannabe chef: Narancsos csirke, az „álkínai”
Műkedvelő Hedonista: Mogyorószószos rák
Műkedvelő Hedonista: Kókusztejes csirkecsíkok virágzó metélőhagymával és amarant levéllel
Műkedvelő Hedonista: Kékkagyló ázsiai ízekkel
Tortafüggő Marisz: Kínai édes-savanyú sertés
Női ez meg az: Sertéshús lilahagymával
Női ez meg az: Kínai padlizsán
Női ez meg az: Kínai édes mandula
Csigabige kuckója: Csirkés-zöldséges pirított tészta
Konyhalál: Uirou
You must be logged in to post a comment.