Ez történik, ha 11 gasztroblogger találkozik …

gasztroblogger találkozó

 

Hétvégén már a 3. alkalommal szerveződött gasztroblogger találkozó. Eddig nem vettem részt ilyenen, de már nagyon kíváncsi voltam bloggertársaimra, ezúttal nem szerettem volna kimaradni. 11-en gyűltünk össze, név szerint Marka (Marka boszikonyhája), Dina  (Dina világa), Andi (Sherpa konyhája), Sasó (Sütök-Főzök), Györgyi (Csak mert szeretem), Juci (FromJuci), Marisz (Tortafüggő Marisz), Zsuzsi (Fehér Falat), Ági (A tetovált lány konyhája), Zsuzsi (Praliné paradicsom) és én.

A csapat egy része már régebbről ismerte egymást, de minket, újakat is nagy szeretettel és örömmel fogadtak. Madárka is velem tartott.

image

 

Ez egy ilyen batyus buli, mindenki hoz magával többféle finomságot. Először kipakolás, majd nagy ételfotózás (gasztroblogger betegség) …

1

ételt fotózók fotója – Györgyi fotója 

 

… majd előkerült a meggylikőr és a pálinka is.

1

koccintás Marisz meggylikőrjével – Györgyi fotója

 

Ezután jöhetett a nagy kóstolás is, ennyi mindent nem is lehetett kipróbálni, otthonra is jutott „tesztalany”. Közben jókat nevettünk, hallgattuk a sztorikat, Marka majdnem kokainos kávét kapott, Dina viszont ténylegesen a pálinkát húzta meg a víz helyett, láttunk az étteremben egy becsomagolt sétáló fát … ez mind így volt, de nem az alkohol nagy mennyisége miatt (Dinánál ez a megállapítás már nem minden kétséget kizáróan igaz :D)

 

1

„kerekasztal beszélgetés” – Györgyi fotója

 

1

Ugyanez az asztal másik „sarkáról” – Marka fotója

 

1

 Juci pálinkát töltöget szorgosan – Marka fotója

 

1

 Itt Dina nagyon sztorizott valamiről 🙂 – Györgyi fotója

1csoportkép – Györgyi fotója

 

Nemsokára jönnek a bejegyzések arról, hogy én mit vittem, a többieké pedig a fenti linkeken megtalálható (lesz).

 

Konyhalál Facebook oldal: itt 🙂